Selectienieuws: Willem-Jan Thijssen en Kevin Werker langer bij Groene Ster

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze eerste editie het nieuws dat doelman Willem-Jan Thijssen en centrale verdediger Kevin Werker ook komend seizoen zullen uitkomen voor het eerste elftal van Groene Ster. Beide spelers behoren tot de vaste basiskrachten in onze hoofdmacht.

Doelman Willem-Jan Thijssen (31) is bezig aan zijn zesde seizoen bij de sterdragers. Willem-Jan is al jaren een van de betere sluitposten in de hoofdklasse. Hij speelde afgelopen seizoen alle competitiewedstrijden zonder ook maar een minuut te missen.

Kevin Werker (25) is bezig aan zijn derde seizoen bij Groene Ster. De sympathieke verdediger voelt zich op zijn gemak binnen onze vereniging. Met zijn instelling en mentaliteit vervult hij een voorbeeldfunctie.

Bestuur en technische staf zijn dan ook meer dan tevreden dat Willem-Jan en Kevin hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

KW-1516
Kevin Werker

WT-1516
Willem-Jan Thijssen

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *