Selectienieuws: Ook Roel Schirra en Sebastiaan de Jongh blijven Groene Ster trouw

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze vierde editie het nieuws dat de beide linkspoten, te weten verdediger Sebastiaan de Jongh en aanvaller Roel Schirra ook komend seizoen zullen uitkomen voor Groene Ster.

Roel Schirra (29) gaat beginnen aan zijn vijfde seizoen bij Groene Ster. Na twee seizoenen met veel blessureleed is Roel steeds dichter terug aan het komen op zijn oude niveau. Het einde van zijn lange weg van revalidatie lijkt in zicht te zijn. In de slopende nacompetitie speelde Roel Schirra bij vlagen ouderwets. De verwachting is dan ook dat een gretige Schirra in het nieuwe seizoen met zijn individuele kwaliteiten het verschil moet gaan kunnen maken.

Sebastiaan de Jongh (21) gaat beginnen aan zijn tweede seizoen bij Groene Ster. De betrouwbare verdediger heeft afgelopen seizoen alleen in de eerste competitiehelft zijn visitekaartje nadrukkelijk afgegeven. Na de winterpauze is Sebastiaan door een buitenlandse stage voor zijn studie niet meer van de partij geweest. De balvaste verdediger zal in het nieuwe seizoen echter weer deel uitmaken van ons eerste elftal.

Bestuur en technische staf zijn voldaan dat ook Roel en Sebastiaan hun verblijf bij Groene Ster verlengen.

RS-1516
Roel Schirra

SJ-1516
Sebastiaan de Jongh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *