Groene Ster als ‘lucky loser’ in KNVB beker

Groene Ster neemt komend seizoen toch deel aan het landelijke KNVB-bekertoernooi. Blauw Geel’38/JUMBO wist zich zowel via de halve finale van de districtsbeker, als via het kampioenschap in de hoofdklasse B als kersverse derdedivisionist automatisch te plaatsen voor de KNVB beker. De opengevallen plek wordt ingevuld door Groene Ster als beste verliezend kwartfinalist van de districtsbeker Zuid II.

Omdat Groene Ster in de tweede ronde van de districtsbeker een vrijlot had, tellen uitsluitend de gespeelde wedstrijden bij de laatste 64 – 32 – 16 – 8 teams mee bij het bepalen van de opvullingsplaats.

  • Groene Ster heeft 9 punten behaald en een doelsaldo van +7
  • SV Meerssen heeft 9 punten behaald en een doelsaldo van +3
  • De Ster heeft 9 punten behaald en een doelsaldo van +2
  • Deurne 2 kan sowieso de plaats niet overnemen, maar had 7 punten behaald en een doelsaldo van 0

Groene Ster zal komend seizoen instromen in de (nieuwe) voorronde, waarin 36 amateurteams tegen elkaar spelen. Na deze voorronde stromen de overige -geplaatste- amateurteams in voor de eerste ronde. In de tweede ronde gaan ook alle BVO’s in de koker.

De wedstrijden in de voorronde worden gespeeld in het weekend van 19 en 20 augustus 2017.

Bekijk ook www.districtsbeker.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *