G-voetballers en voetbalsters zijn welkom bij RKSV Groene Ster

Voetbal is voor iedereen. Ook voor mensen met beperking. De KNVB vindt dat mensen met een beperking ook van leuke activiteiten als voetbal moeten kunnen genieten. Niemand staat buitenspel. Daarom organiseert de KNVB al ruim dertig jaar competities voor G-teams. Ook met een beperking moet je van leuke activiteiten zoals voetbal kunnen genieten.

Het aantal KNVB-leden met een beperking is gegroeid. Inmiddels zijn er veel verenigingen die G-teams aanmelden voor de competitie. Omdat de KNVB hier erg blij mee is, worden verenigingen ondersteund die het G-voetbal omarmen. Hoe meer clubs er zijn die G-voetbal aanbieden, hoe makkelijker het wordt voor voetballiefhebbers met een beperking om een leuke club te vinden. G-voetbal gaat uit van ‘normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet.’

Bij de Heerlerheidse voetbalvereniging RKSV Groene Ster is het G-voetbal sinds een aantal jaren een stevig onderdeel van de vereniging en komt dan ook uit in de competitie. Groene Ster is daar zeer tevreden over en wil dit ook graag ook in de toekomst zo houden. Wil jij ook graag deel uitmaken van het G-voetbal bij RKSV Groene Ster bezoek dan eens geheel vrijblijvend een training (dinsdag en donderdag om 19.30 uur op Sportpark Pronsebroek, Hei-Grindelweg, Heerlerheide), stuur een mail naar [email protected] of neem contact op met trainer Maurice Boon (06-24464351).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *