Groene Ster bindt strijd aan met Quick

Na een ingelast programma op Carnavalszondag wordt in de komende maanden ook volop doordeweeks gevoetbald in de Derde Divisie Zondag. De competitie-trein dendert in rap tempo door en woensdagavond 9 maart wacht het volgende (inhaal)duel voor Groene Ster als Quick vanuit de Hofstad komt afgereisd naar Heerlerheide. Wederom een interessant affiche tussen twee ploegen die in de tweede periode hoog geklasseerd staan. Aftrap op sportpark Pronsebroek is om 19.30 uur.

Groene Ster – Quick was al twee keer eerder een ontmoeting op divisie-niveau. In seizoen 2019-2020 won Groene Ster met minimaal verschil van de ‘Haantjes’ (1-0, doelpunt Cem Unal) en vorig seizoen eindigde het duel op sportpark Pronsebroek in een 1-1 gelijkspel (doelpunt Bo Breukers). Die laatste ontmoeting kenmerkte zich als een duel met volop passie en inzet en twee ploegen die voor de winst gingen, reclame voor het amateurvoetbal derhalve. Woensdagavond een nieuw weerzien. Quick staat op een elfde plek en is de tweede periode goed van start gegaan met negen punten uit vier duels. Na driemaal winst na de winterstop volgde afgelopen zondag de eerste nederlaag. Op het natuurgras bij Hollandia ging de ploeg van de gelouterde trainer Paul van der Zwaan onderuit (2-0). In Hoorn kende Groene Ster in oktober 2021 ook een beroerde middag, echter daarna zijn de groen-witten aan een prima serie bezig van acht wedstrijden op rij zonder nederlaag. Afgelopen zondag werd de topper om de derde plaats gespeeld en bij het sterke Unitas een 1-1 gelijkspel afgedwongen. Ondanks dat een remise in een uitbeurt niet verkeerd is, overheerste na afloop toch het gevoel dat met de betere kansen er meer in had gezeten. De positieve gedachtes zullen moeten worden meegenomen in het duel van woensdagavond waar de driepunter weer als inzet zal gelden voor de in eigen huis nog ongeslagen manschappen van Maurice Verbunt, Jorrit Ritzen en Diego Jongen.

Een leuke pot avondvoetbal om naar uit te kijken dus. Wij hopen u komende woensdagavond als 12e man langs de lijn te mogen begroeten op sportpark Pronsebroek!


Woensdag 9 maart 2022

Groene Ster – Quick

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Dominique Prick uit Maastricht

aanvang: 19.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 14 Groene Ster Quick 19.30 uur
09-03-2022 EVV UNA 19.30 uur
Periode 2 JOS Watergraafsmeer Westlandia 19.30 uur
  Hollandia ADO’20 20.00 uur
  OFC Gemert 20.00 uur
Wedstrijddag 7 Hercules HSC’21 19.30 uur
 
 
 
 

PUPIL VAN DE WEEK

Woensdag 9 maart 2022 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Quick 1 Shenoa Eijkenboom pupil van de week. De 10-jarige Shenoa speelt in Groene Ster JO11-3 en zit in groep 6 van basisschool Mijn Spoor. Haar favoriete club is FC Barcelona en haar favoriete speler is Cristiano Ronaldo en bij Groene Ster vindt ze iedereen toppers. Shenoa voorspelt een 4-2 overwinning voor Groene Ster tegen Quick. Groene Ster wenst Shenoa veel plezier en een leuke avond.

 

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

DRE EN ROB RIJNDERS

SPONSOR VAN DE WEEK

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *