Loting TOTO KNVB Beker op dinsdag 19 juli

De loting voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker vindt plaats op dinsdagavond 19 juli. Groene Ster stroomt als derdedivisionist in die ronde in. 

De eerste kwalificatieronde is de start van de strijd om de TOTO KNVB Beker. Op dinsdag 19 juli loot de KNVB om 19.00 uur wie elkaar treft aan het prille begin van het bekeravontuur. In deze loting zitten achttien teams uit de Derde Divisie Zaterdag en achttien teams uit de Derde Divisie Zondag.

Van de 36 amateurverenigingen spelen twaalf amateurverenigingen voor zes plaatsen in de tweede kwalificatieronde. Hiervoor wordt telkens een team uit de Derde Divisie Zaterdag aan een team uit de Derde Divisie Zondag gekoppeld, waarbij geldt dat de wedstrijden in de eerste kwalificatieronde op zaterdag 13 augustus, aanvang 17.00 uur, worden gespeeld.

Er wordt niet in regio’s geloot en het lot bepaalt wie de thuisspelende deelnemer is. De overige 24 amateurverenigingen worden vrijgeloot van deelname aan de eerste kwalificatieronde en zijn direct geplaatst voor de tweede kwalificatieronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *