Groene Ster treft Barendrecht in eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

De KNVB heeft dinsdagavond de loting verricht voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker. In de eerste kwalificatieronde speelt Groene Ster een thuiswedstrijd op het eigen sportpark Pronsebroek tegen zaterdag derdedivisionist BVV Barendrecht uit de provincie Zuid-Holland. Barendrecht speelt al jarenlang op divisieniveau en eindigde vorig seizoen op een 8e plek in de Derde Divisie Zaterdag. Daarnaast kende Barendrecht een verdienstelijk avontuur in het landelijke bekertoernooi waarbij het grote Ajax in de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker met 4-0 te sterk bleek. De speeldatum van de bekerontmoeting tussen Groene Ster en Barendrecht is vastgesteld op zaterdag 13 augustus 2022 (aanvang: 17.00 uur).

De loting voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB beker seizoen 2022/’23 is vanavond verricht. Via een online verbinding werden twaalf amateurverenigingen uit de Derde Divisie aan elkaar gekoppeld om te strijden voor zes plaatsen in de tweede kwalificatieronde. Bij deze loting zaten achttien teams uit de Derde Divisie zaterdag en achttien teams uit de Derde Divisie zondag. Hiervoor werd telkens een team uit de Derde Divisie zaterdag aan een team uit de Derde Divisie zondag gekoppeld tot er zes wedstrijden bekend waren. De overige 24 amateurverenigingen die niet werden ingedeeld tijdens deze loting zijn vrijgeloot van deelname aan de eerste kwalificatieronde en zijn direct geplaatst voor de tweede kwalificatieronde. De wedstrijden in de eerste kwalificatieronde worden gespeeld op zaterdag 13 augustus om 17:00 uur.

De volgende wedstrijdcombinaties zijn getrokken:

JOS/W’graafsmeer – Hoek

Hercules – Ter Leede

Groene Ster – Barendrecht

OJC Rosmalen – Sportlust ‘46

ADO’20 – VVOG

Staphorst – TOGB

Onderstaande teams zijn vrijgeloot vanuit de 3e divisie zaterdag:

DVS’33 Ermelo

FC Rijnvogels

ASHW

DOVO

GVVV

Sparta Nijkerk

SteDoCo

Harkemase Boys

Volendam (rkav)

Excelsior’31

Urk

ACV

Onderstaande teams zijn vrijgeloot vanuit de 3e divisie zondag:

Quick

Blauw Geel ‘38/JUMBO

O.S.S. 1920

UDI’19/CSU

Baronie

Unitas

HSC’21

VVSB

Gemert

Dongen

UNA

DEM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *