Selectienieuws (3) 2023-2024: Bjorn Stassen en Mikel Nuhaj eerste nieuwkomers in selectie Groene Ster

De nieuwe technische staf voor het komende seizoen is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie voor seizoen 2023-2024. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In dit derde bericht kunnen wij u de eerste nieuwkomers in de selectie van Groene Ster presenteren voor het nieuwe seizoen.

Aanvaller Bjorn Stassen verruilt EVV voor Groene Ster
De 21-jarige Bjorn Stassen is bezig aan zijn laatste seizoen bij EVV in de Vierde Divisie. De aanvaller, die ook op de nummer tien positie kan spelen, maakt in het nieuwe seizoen 2023-2024 de overstap naar derdedivisionist Groene Ster. Bjorn Stassen begon zijn voetbalcarrière bij GVCG in zijn woonplaats Guttecoven. Al op jonge leeftijd maakte Bjorn de overstap naar Roda JC, waar hij de hele jeugdopleiding doorliep. Bij de start van het seizoen 2020-2021 maakte Bjorn deel uit van de selectie van het eerste elftal van Roda JC en speelde de aanvaller ook enkele oefenwedstrijden mee bij de eerstedivisionist. Vanaf seizoen 2021-2022 maakte Bjorn vanuit Roda JC de overstap richting het amateurvoetbal naar EVV in Echt, waar hij tot nu 13 doelpunten scoorde.

Verdediger Mikel Nuhaj van MVV naar Groene Ster
De 20-jarige Mikel Nuhaj begon zijn jeugdopleiding bij Eendracht Maasmechelen in België, maar maakte al snel de overstap naar MVV. In 2015 verkaste Mikel naar de jeugdopleiding van Roda JC. Toch was het uiteindelijk in het shirt van MVV dat Mikel zijn profdebuut maakte: op 8 augustus 2022 tijdens de openingsspeeldag van de Keuken Kampioen Divisie tegen Jong AZ (3-1-verlies) viel Mikel in de tweede helft in. De in Maasmechelen woonachtige verdediger, die ook inzetbaar is op het middenveld, bezit zowel de Belgische als de Albanese nationaliteit. Voor Albanië was hij zelfs jeugdinternational. Zijn vertrouwen in de nieuwe technische staf van Groene Ster onder leiding van Jordy Reneerkens en Marco van Hoogdalem, vorig seizoen bij de Roda JC-beloften zijn trainers, deed Mikel Nuhaj besluiten om de sportieve overstap naar Groene Ster te maken.

Groene Ster heet Bjorn en Mikel alvast van harte welkom bij onze vereniging en wenst beide veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *