Groene Ster op zoek naar driepunter tegen directe concurrent JOS Watergraafsmeer

Groene Ster maakt zich op voor de cruciale thuiswedstrijd tegen directe concurrent JOS Watergraafsmeer. Komende zondag wordt er om 14.30 uur afgetrapt op sportpark Pronsebroek. De equipe van Maurice Verbunt staat op vier punten achterstand van de veilige 14e plek, welke door de opponent van zondag wordt ingenomen. Een echte kelderkraker derhalve. Bij winst voor Groene Ster wordt de kloof verkleind en is er nog van alles mogelijk in de daaropvolgende vijf resterende duels in de Derde Divisie Zondag.

In de maand april boekte Groene Ster tweemaal een 1-1 gelijkspel. Afgelopen Paaszaterdag betekende de remise tegen een andere concurrent OSS’20 dat Groene Ster alweer het dertiende gelijkspel van de lopende competitie mocht begroeten. Ook in Oss lagen er weer kansen om aan de juiste kant van de score te geraken, zoals wel vaker wordt gememoreerd dit seizoen bij een puntendeling van de sterdragers. Details geven dan de doorslag om wel die driepunter binnen te hengelen. Zondag moet het gebeuren voor Groene Ster tegen JOS Watergraafsmeer. De Amsterdammers haalden uit de laatste twee duels vier punten waarbij in beide duels (UDI’19 en UNA) een resultaat werd afgedwongen door toe te slaan in de eindfase van de wedstrijd. De ploeg van Cor ten Bosch eindigde vorige seizoen met 40 punten op de veilige 14e plek in de Derde Divisie Zondag. Of dit seizoen dezelfde puntengrens nodig is voor handhaving, zullen de komende weken moeten uitwijzen.

Groene Ster zal er veel aan gelegen zijn om na twee nederlagen en twee remises weer eens het zoet van de overwinning te proeven. Om aan het einde van de streep boven de gevarenzone te eindigen zal er elke zondag voor de punten moeten worden gestreden. Het affiche van komende zondagmiddag in Heerlerheide kent op voorhand in ieder geval een interessant gehalte. Eerder dit seizoen in Amsterdam wisten beide ploegen niet tot scoren te komen en eindigde het onderlinge duel met een dubbelblanke stand (0-0). Paal en lat stonden in de tweede helft het zicht op meer punten voor Groene Ster in de weg.

Zondagmiddag 16 april hopen wij u allemaal van jong tot oud te mogen begroeten in Heerlerheide om de jongens als 12e man van de nodige support te voorzien op sportpark Pronsebroek.


Zondag 16 april 2023

Groene Ster – JOS Watergraafsmeer

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: Rob Souwen uit Tilburg

aanvang: 14.30 uur

PROGRAMMA

Wedstrijddag 29 TOGB Unitas 0-1
16-04-2023 Hercules OSS’20 14.00 uur
Periode 3 UDI’19 Dongen 14.00 uur
  ADO’20 HSC’21 14.00 uur
  OJC Rosmalen DEM 14.00 uur
  VVSB Baronie 14.00 uur
  Blauw Geel’38 Gemert 14.00 uur
  Groene Ster JOS Watergraafsmeer 14.30 uur
  UNA Quick 14.30 uur
 

PUPIL VAN DE WEEK

Zondag 16 april 2023 zijn bij de wedstrijd Groene Ster 1 – JOS Watergraafsmeer 1 Lev Huijdts en Philou Huijdts de pupillen van de week. De 6-jarige Lev is speler van Groene Ster JO8-3 en zit in groep 3 van Bassischool De Trampoline. Zijn favoriete club is Paris Saint-Germain en zijn favoriete speler is Kylian Mbappé en bij Groene Ster is Joris de Kleijn zijn favoriet. Lev voorspelt een 3-1 overwinning voor Groene Ster tegen JOS Watergraafsmeer. De 9-jarige Philou is speelster van Groene Ster JO8-3 en zit in groep 5 van Bassischool De Trampoline. Haar favoriete club is Paris Saint-Germain en haar favoriete speler is Kylian Mbappé en bij Groene Ster is Joris de Kleijn (zoon van haar meester Peter) haar favoriet. Philou voorspelt een 2-1 overwinning voor Groene Ster tegen JOS Watergraafsmeer. Groene Ster wenst Lev en Philou veel plezier en een leuke middag.

SPONSOR WEDSTRIJDBAL

De wedstrijdbal voor de wedstrijd Groene Ster – JOS Watergraafsmeer wordt gesponsord door Groene Ster-lid en vaste supporter Cor Smeets. Cor is samen met Johan Jansen al vele jaren trouwe supporter van het eerste elftal en altijd aanwezig bij alle thuis en uitwedstrijden in de Derde Divisie Zondag. Cor, hartelijk bedankt voor deze ondersteuning aan onze vereniging!

SPONSOR VAN DE WEEK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *