Voorwedstrijd en line-up JO11-teams bij Gemert – Groene Ster in kader van FC Robinstijn

Komende zondag 17 december 2023 speelt Groene Ster het laatste duel van de eerste seizoenshelft als een uitduel wacht bij VV Gemert (aanvang: 14.00 uur). Om 12.00 uur spelen de JO11-teams van Groene Ster en Gemert op sportpark Molenbroek een onderlinge voorwedstrijd en zullen de spelers de hoofdmachten van beide teams begeleiden bij de opkomst op het hoofdveld. Beide jeugdteams treffen elkaar in het kader van de samenwerking met FC Robinstijn.

Zowel Groene Ster als Gemert is als vriendenclub betrokken bij deze mooie stichting, die voetbalwensen vervult voor kinderen die om wat voor reden dan ook een steuntje in de rug kunnen gebruiken. De onderlinge wedstrijd geldt dan ook als een benefiet voor dit goede doel. Later is er ook een collectie. Een donatie van de aanwezige supporters zou derhalve enorm gewaardeerd worden.

Op 26 februari 2023 speelde Groene Ster en Gemert in Heerlerheide tegen elkaar. Voorafgaand speelde de JO12-1 teams van beide verenigingen tegen elkaar in het kader van steun voor FC Robinstijn. In navolging van dit succesvolle initiatief zullen komende zondag in Gemert twee JO11-teams het tegen elkaar opnemen vanaf 12.00 uur.

FC Robinstijn laat voetbal gerelateerde kinderwensen in vervulling gaan, voor kinderen in de leeftijd van 5 tot 18 jaar, die het om welke reden dan ook verdienen om eens een dag in het zonnetje gezet te worden. Zeker voor kinderen, die om welke reden dan ook, een moeilijke periode in hun leven moeten doormaken, kan een wensdag รฉcht het verschil maken. Samen met ouders, broertjes en zusjes even alles kunnen vergeten en weer kind kunnen zijn. Het geeft ze nieuwe kracht, energie en inspiratie om weer verder te kunnen gaan.

Daarom willen wij hier komende zondag samen aandacht voor vragen.

Samen sterk voor FC Robinstijn!

VV Gemert & RKSV Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *