Selectienieuws (3) 2024-2025: Liam Houkes en Imad Haddadi twee nieuwe aanwinsten

De technische staf voor het nieuwe seizoen 2024-2025 is gestart met de voorbereidingen. Achter de schermen wordt door de technische commissie hard gewerkt aan de samenstelling van de nieuwe selectie in het komende seizoen 2024-2025. In de komende periode zullen wij u informeren over nieuws omtrent de samenstelling van de selectie voor het nieuwe seizoen. In de eerste berichten hebben wij een start gemaakt met de eerste drie nieuwkomers en negen spelers die hun verblijf op sportpark Pronsebroek verlengd hebben. In dit derde bericht stellen wij de volgende twee nieuwelingen aan u voor.

IMAD HADDADI

Imad Haddadi maakt in het nieuwe seizoen onderdeel uit van de nieuwe selectie van RKSV Groene Ster. Imad is een 27-jarige allrounder, die als rechtsbenige inzetbaar is op de gehele vleugel met als voorkeur de linkerkant van het speelveld. Dat gecombineerd met zijn inzet en aanvallende instelling maakt Imad een echte handenbinder. De aanvaller speelt dit seizoen bij eersteklasser Sportclubโ€™25 in Bocholtz en daarvoor bij VV Schaesberg en EHC, waarmee hij ook nog uitkwam in de toenmalige hoofdklasse. Imad streeft de ambitie na om hogerop te geraken in het amateurvoetbal en ziet Groene Ster als de perfecte uitdaging om dit te verwezenlijken.

LIAM HOUKESย 

In defensief opzicht is Liam Houkes de vijfde versterking voor Groene Ster in seizoen 2024-2025. Liam is een 22-jarige centrale verdediger die ook als verdedigende middenvelder uit de voeten kan. Liam komt over van eersteklasser EHC en speelde daarvoor bij de start van dit seizoen bij KFC Diest in Belgiรซ en voor EHC en Langeberg. Liam doorliep de jeugdopleiding bij Fortuna Sittard. De in Brunssum woonachtige verdediger is met zijn lengte een kopsterke verdediger en wil zich graag bij Groene Ster verder ontwikkelen. Liam trainde in de winterpauze al enkele keren mee met de selectie van Groene Ster en heeft besloten om in het nieuwe seizoen definitief naar sportpark Pronsebroek te komen.

Wij heten Imad en Liam alvast van harte welkom bij onze vereniging en wensen beide nieuwkomers veel succes in het nieuwe seizoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *