Volg RKSV Groene Ster nu ook via Whatsapp kanaal!

RKSV Groene Ster is op vele socialmedia kanalen te volgen (Facebook, Instagram, TikTok, X (Twitter), LinkedIn) en nu ook te volgen via een speciaal WhatsApp-kanaal. Deze functie is recent toegevoegd aan de populaire messenger-app. Via dit kanaal kunnen lezers zich snel en eenvoudig op de hoogte houden van het laatste nieuws en de belangrijkste ontwikkelingen van RKSV Groene Ster.

Wat is een WhatsApp-kanaal en waarom heeft RKSV Groene Ster dat?
Een WhatsApp-kanaal is een directe manier om updates over RKSV Groene Ster te kunnen delen met de volgers. Het is GRATIS, snel en makkelijk. Na een publicatie van ons mediateam ontvang je een melding en ben je meteen op de hoogte van het actuele nieuws van RKSV Groene Ster.

Hoe vind je RKSV Groene Ster op WhatsApp?
Volg ons WhatsApp-kanaal door je te abonneren via deze link of via de QR-code in de onderstaande afbeelding en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Om het kanaal van Groene Ster te volgen in WhatsApp moet je de laatste versie van WhatsApp geïnstalleerd hebben op je smartphone. In het horizontale menu zie je de optie ‘Updates’ staan. Als je daar op klikt, wordt het tabblad ‘Updates’ geopend en zie je ‘Status’ en ‘Kanalen’ staan. Onder ‘Kanalen’ staat vervolgens het kanaal van RKSV Groene Ster.

BELANGRIJK:
Als je bent aangemeld, klik dan rechtsboven op het belletje waar een streep door staat om dat te veranderen en een belletje zonder streep te laten zien. Dat betekent dat elke keer als wij wat publiceren op ons WhatsApp-kanaal, je een melding ontvangt op je smartphone. Het is ook mogelijk om het RKSV Groene Ster-kanaal te DELEN met je vrienden en familie. Om dat te doen kun je op de drie verticale puntjes klikken en kiezen voor ‘delen’ om daarna op de gebruikelijke manier de link naar ons WhatsApp-kanaal te delen.

Enkele voordelen van de WhatsApp kanalen:

Snel en eenvoudig: Lezers kunnen zich met één druk op de knop aanmelden voor het kanaal. Vervolgens ontvangen zij automatisch alle nieuwsberichten en updates in hun WhatsApp-app.

Eenvoudig doorsturen: Net als bij een normale WhatsApp kunnen de berichten makkelijk worden doorgestuurd.

Anoniem volgen: Als je een kanaal volgt, wordt je telefoonnummer niet gedeeld met de beheerder van dat kanaal of de volgers. WhatsApp toont ook het telefoonnummer en de profielfoto van de kanaalbeheerder niet aan de kanaalvolgers.

Als je niets wil missen, volg dan ook onze andere socialmedia kanalen:

Facebook

Instagram

TikTok

X (Twitter)

LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *