Pupil van de week 2014-2015

SEIZOEN 2014-2015

ZONDAG 14 SEPTEMBER 2014: GROENE STER  – UDI’19/BETER BED

Pupil1415-1
Nigel Goffin – Groene Ster F3
Vandaag is bij de eerste thuiswedstrijd in het seizoen 2014-2015 tussen Groene Ster 1 en UDI’19 1 Nigel Goffin (Groene Ster F3) pupil van de week. Nigel is zeven jaar en is twee jaar lid van Groene Ster, speelt in F3 en is spits. Zijn trainers/jeugdleiders zijn Jo Goffin, Eddy Nicuin en Etienne Deguelle. Nigel zit in groep vier van de Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg en heeft twee zusjes. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Graziano Pelle. Zijn overige hobby’s zijn tennis en zwemmen. Voorspelling van Nigel: Groene Ster – UDI’19 2-1. Team van de week is F3, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 28 SEPTEMBER 2014: GROENE STER – DONGEN

Pupil1415-2
Yannick Sachs – Groene Ster E5
Vandaag is bij de tweede thuiswedstrijd van het seizoen Groene Ster 1 – Dongen 1 Yannick Sachs van Groene Ster E5 pupil van de week. Yannick is negen jaar, speelt in E5 en is inzetbaar op alle posities. Zijn trainers/jeugdleiders zijn Rico Zuketto, Marcel Speth en Roy Wijnands. Nigel zit in groep zes van de Basisschool Frans Postma. Hij heeft een broertje. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Lasse Schöne. Voorspelling van Yannick: Groene Ster – Dongen 3-1. Team van de week is E5, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 5 OKTOBER 2014: GROENE STER – BLAUW GEEL’38/JUMBO

Pupil1415-3
Bo Sijstermans – Groene Ster MD2

Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Blauw Geel’38 1 Bo Sijstermans van Groene Ster meisjes MD2 pupil van de week. Bo is tien jaar en speelt in MD2 op het middenveld. Haar trainers /jeugdleiders zijn Roy van der Blom, Ralph van Lubeck en Monique Ernste. Bo zit in groep zeven van Basisschool De Ganzerik. Haar favoriete club is Ajax en haar favoriete speler is Lucas Andersen. Voorspelling van Bo: Groene Ster – Blauw Geel’38 2-0. Team van de week is meisjes MD2, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 26 OKTOBER 2014: GROENE STER – TOP

Pupil1415-4Sem van der Veeken – Groene Ster E6
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – TOP 1 Sem van der Veeken van Groene Ster E6 pupil van de week. Sem is negen jaar, speelt in E6 en is verdediger in zijn team. Zijn trainers/jeugdleiders zijn John Temmink en John Kroes. Sem zit in groep zes van Basisschool De Schacht en is vanaf 2011 lid van Groene Ster. Zijn favoriete club is PSV en zijn favoriete speler is Daryl Janmaat van Newcastle United. Voorspelling van Sem: Groene Ster – TOP 2-1. Team van de week is E6, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1. De pupil van de week en het team van de week ontvangen allen de originele Groene Ster bal die beschikbaar is gesteld door de heer Tonny Brouns van Plus Meijers Brouns supermarkt.

ZONDAG 9 NOVEMBER 2014: GROENE STER – DE VALK

Pupil1415-5Justin Snijders – Groene Ster F1
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – De Valk 1 Justin Snijders van Groene Ster F1 pupil van de week. Justin is acht jaar, speelt in F1 en is middenvelder. Zijn trainers/jeugdleiders zijn vader Danny Snijders en Patrick Smits. Justin zit in groep 5/6 van Basisschool Mijnspoor. Zijn favoriete club is Barcelona en zijn favoriete speler is Neymar van Barcelona. Voorspelling van Justin: Groene Ster – De Valk 3-1. Team van de week is F1, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1, Patrick Smits.

ZONDAG 30 NOVEMBER 2014: GROENE STER – BARONIE

Pupil1415-6Kevin van Helvert – Groene Ster F5
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Baronie 1 Kevin van Helvert van Groene Ster F5 pupil van de week. Kevin is zes jaar, speelt in F5 en is spits. Zijn trainers/jeugdleiders zijn Jan Feenstra en Alwin Nunumete. Kevin zit in groep 3 van Basisschool Mijn Spoor. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Robin van Persie. Voorspelling van Kevin: Groene Ster – Baronie 3-1. Team van de week is F5, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 14 DECEMBER 2014: GROENE STER – DOSKO

Pupil1415-7Safa Zammali – Groene Ster MD1
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – DOSKO 1 Safa Zammali van Groene Ster MD1 pupil van de week. Safa is 12 jaar, speelt in MD1 en is aanvallende middenvelder. Sterke punten zijn haar techniek, individuele acties en assists. Haar trainers zijn Silvana Jansen, Danja Op ‘t Eijnde en Cheryl Lucassen. Safa zit in groep 8 van Basisschool Gerardus Majella. Haar favoriete team is het Nederlands dameselftal Oranje en haar favoriete speler is Andrea Pirlo. Voorspelling van Safa: Groene Ster – DOSKO 2-1. Bijzonderheden: Haar broers Azmi en Zied spelen ook in de jeugd van Groene Ster. Team van de week is MD1, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 1 FEBRUARI 2015: GROENE STER – GEMERT

Pupil1415-8Jesper Snijders – Groene Ster F8
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Gemert 1 Jesper Snijders van Groene Ster F8 pupil van de week. Jesper is 6 jaar en speelt in Groene Ster F8 op het middenveld. Zijn trainers zijn Patrick Snijders, Tony Statucki en Richard Roubos. Jesper zit in groep 3 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete speler is Roda JC-aanvaller Frank Demouge. Voorspelling van Jesper: Groene Ster – Gemert 2-1 met een doelpunt van Roy Janssen. Team van de week is F8, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 1 MAART 2015: GROENE STER – DEURNE

Pupil1415-9Justin Scholtissen – Groene Ster E2
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – SV Deurne 1 Justin Scholtissen van Groene Ster E2 pupil van de week. Justin is 10 jaar en speelt in Groene Ster E2 rechts op het middenveld. Zijn trainers zijn Aziz Khai en Kuo Wei Lou. Justin zit in groep 7 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Voorspelling van Justin: Groene Ster – Deurne 3-2. Team van de week is Groene Ster E2, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 22 MAART 2015: GROENE STER – TEC

Pupil1415-10Justin van de Bruinhorst – Groene Ster F2
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – TEC 1 Justin van de Bruinhorst van Groene Ster F2 pupil van de week. Justin is 7 jaar en speelt in Groene Ster F2, zijn broer Quintin speelt op Groene Ster E3. Zijn trainers zijn vader Theo van de Bruinhorst en Timo Otten. Justin zit in groep 4 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Voorspelling van Justin: Groene Ster – TEC 3-2. Team van de week is Groene Ster F2, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 12 APRIL 2015: GROENE STER – AWC

Pupil1415-11Selina Moesman – Groene Ster Meisjes E8
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – AWC 1 Selina Moesman van Groene Ster Meisjes E8 pupil van de week. Selina is 12 jaar en zit in groep 7 van de Frans Postma school. Zij is middenvelder in Meisjes E8 welk team getraind wordt door Brian en Tamara Davis. Haar favoriete team is Roda JC, een specifiek favoriete speler heeft ze niet. Als einduitslag Groene Ster – AWC voorspelt Selina een 5-3 overwinning voor Groene Ster. Het team van de week is Meisjes E8, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 26 APRIL 2015: GROENE STER – OSS’20

Pupil1415-12Martijn Bosch – Groene Ster E5
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – OSS’20 1 Martijn Bosch van Groene Ster E5 pupil van de week. Martijn is 10 jaar en speelt in Groene Ster E5. Zijn trainers zijn Joost en Glenn Baggen. Martijn speelt op het middenveld en zit in groep 6 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Roda JC en zijn favoriete spelers zijn alle Roda spelers. Voorspelling van Martijn: Groene Ster – OSS’20 3-2. Team van de week is Groene Ster E5, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

ZONDAG 3 MEI 2015: GROENE STER – SCHIJNDEL/DE WIT

Pupil1415-13Jaran Vondenhoff – Groene Ster E4
Vandaag is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – Schijndel/DE WIT 1 Jaran Vondenhoff van Groene Ster E4 pupil van de week. Jaran is 11 jaar en speelt in Groene Ster E4. Ook zijn broertje Nourdin speelt in E4. Zijn trainers zijn Roy Stahlberg en Raymond Drijver. Jaran zit in groep 7/8 van Basisschool Frans Postma. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Daley Sinkgraven van Ajax. Voorspelling van Jaran: Groene Ster – Schijndel/DE WIT 2-1. Team van de week is Groene Ster E4, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.