Vrijwilligers

VRIJWILLIGERSDATABANK RKSV GROENE STER

Beste (nieuw) lid, ouder(s) van jeugdleden,

RKSV Groene Ster is hard op weg om uit te groeien tot een vereniging van 1.000 leden. Dagelijks vinden er op de velden voor bijna vijftig teams trainingen en wedstrijden plaats, zowel jongens, meisjes als senioren. Het is duidelijk dat we, om dit vlekkeloos te laten verlopen, afhankelijk zijn van vele vrijwilligers. Gelukkig zijn die er ook, maar ook hier geldt dat “vele handen licht werk maken”. Daarom zijn we steeds op zoek naar nieuwe vrijwilligers, of dat nu de leden zelf zijn of hun partner, vader of moeder, opa of oma, vriend of vriendin, buurman of collega.

Om de organisatie van dit vele vrijwilligerswerk in goede banen te leiden willen we starten met het opzetten van een databank. Dit is een soort adressenboek waarin vrijwilligers worden opgenomen die voor Groene Ster iets willen doen in een permanente functie of op projectbasis. Het gaat er hierbij vooral om, om gegevens beschikbaar te hebben als er zich ergens “een klusje” voordoet. Bij deze klusjes (die dus langer of kort kunnen duren) kunnen jullie aan van alles en nog wat denken, zoals:

  • Elftalbegeleiding ( trainer, elftalleider, grensrechter, verzorger, chauffeur)
  • Wedstrijdactiviteiten (scheidsrechter, opvang bezoekende verenigingen, wedstrijdsecretariaat.
  • Horeca (kantinehulp, keukenhulp, bonnenverkoop, catering bestuurskamer)
  • Administratie (financieel, juridisch, secretarieel, ICT, website)
  • Klein/Groot onderhoud (elektriciteit, loodgieter werk, timmerwerk, metselwerk, sanitair enz)
  • Toernooiorganisatie (ondersteuning wedstrijdsecretariaat, catering, verkoop, scheidsrechter)
  • Nevenactiviteiten (organisatie en ondersteuning van kampweekend jeugd, afsluitweekend, feestavonden). Enz enz enz

Wat we jullie nu willen vragen is of jullie aan willen geven of en wat jullie (of iemand uit jullie omgeving) op vrijwillige basis voor Groene Ster zouden willen doen. Voor de volledigheid zouden wij ook graag vernemen wanneer dit niet mogelijk is. Wij hoeven jullie dan ook niet meer onnodig lastig te vallen met vragen om ons uit te helpen.

Natuurlijk hopen wij op een grote bereidheid, want wij zijn SAMEN Groene Ster. Voor vragen over de databank gebruiken wij het mailadres; [email protected].

Ook kun je het vrijwilligersformulier invullen door hier op te klikken

LET OP: Het aanmeldformulier is alleen geldig met het ingevuld vrijwilligersformulier.

Namens RKSV Groene Ster bedankt voor uw medewerking.