Mika Snijders (Mika I) Jeugdprins van Groene Ster…

Mika Snijders is zondagmiddag 2 maart 2014 in de traditioneel tot narrentempel omgebouwde kantine van Groene Ster uitgeroepen als nieuwe jeugdprins van RKSV Groene Ster. De 9-jarige Mika is speler van Groene Ster E7. Jeugdleiders zijn vader Patrick Snijders en Sjors Berkhof. Zijn vader Patrick Snijders –oud 1e elftalspeler van Groene Ster- is naast jeugdleider ook scheidsrechter bij jeugdwedstrijden en speler van de veteranen. Onder toeziend oog van zijn trotse ouders Bianca en Patrick werd Mika uitgeroepen, nadat afscheid was genomen van jeugdprins Jop Bazuin. Jean-Paul Le Noble – de seniorenprins van Groene Ster- en Prins Kevin I van carnavalsvereniging De Bokkeriejesj waren traditioneel te gast om de jeugdige prins Mika te feliciteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *