Overtuigende 6-0 oefenwinst voor Groene Ster 1

Nadat de hoofdmacht van Groene Ster twee keer de volle winst behaalde in de derde editie van het eigen Wintertoernooi liet de ploeg van hoofdtrainer Harrie Thoma ook tegen tweedeklasser GSV’28 zien de winterstop goed door te zijn gekomen. De middenmoter uit Beek-Genhout werd overtuigend met 6-0 verslagen. Voor de pauze zorgde de als vanouds spelende Eloy Cox voor 1-0 en 2-0. Na de pauze scoorde Remo Gielkens 3-0 en 4-0. Na de 5-0 van Tom Wellens, zorgde opnieuw Remo Gielkens voor 6-0 en was zijn hattrick een feit. Groene Ster 2 speelde tegen zesdeklasser SV Brunssum 1. Deze nuttige oefenwedstrijd voor ons reserve-elftal eindigde in 3-3.

Het oefenduel tussen Groene Ster 1 en EVV 1 van dinsdag 20 januari is afgelast in verband met bekerverplichtingen komende week voor de topklasser uit Echt.

Aanstaande zondag hervat Groene Ster 1 de competitie in de hoofdklasse B met de uitwedstrijd tegen UDI’19/Beter Bed in het Brabantse Uden, terwijl Groene Ster 2 op bezoek gaat bij FC Kerkrade-West om 12.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *