Groene Ster haalt in bij UDI’19

Komende zondag speelt Groene Ster de inhaalwedstrijd bij UDI’19 in Uden. Na het bittere verlies bij TOP, waar lang geen vuiltje aan de lucht was en Groene Ster na de 0-2 van Dylan Zwartjes op weg leek naar de eerste punten van 2015, zullen de manschappen van Harrie Thoma zich moeten herpakken op het Udense Sportpark Parkzicht. Gastheer UDI’19 begon met de nodige ambities aan de competitie, maar kan met de afsluitende zevende plaats van het linkerrijtje vooralsnog geen tred houden met de bovenste regionen van de ranglijst. De Udenaren spelen van de komende vier wedstrijden er drie op eigen veld en zullen daar de nodige punten willen pakken om nog enigszins te kunnen aanklampen. Na het bereiken van de kwartfinale in de districtsbeker zal Groene Ster zich in Uden bij elkaar moeten pakken om voor een goed resultaat te strijden en de negatieve serie in de competitie om te buigen. Trainer Harrie Thoma kan zondag weer beschikken over middenvelder Kenny Tokaya, die een schorsing in het bekerduel tegen Sportclub’25 heeft uitgezeten. Het eerste duel tussen Groene Ster en UDI’19 eindigde voor Groene Ster in mineur. In een wedstrijd waar beduidend meer in had gezeten, ging UDI’19 middels een ‘lucky goal’ er met de winst vandoor. Met name in de tweede helft had Groene Ster op basis van de betere spelaandelen recht op een andere uitslag. Zondagmiddag zullen we er achter komen welke ploeg dit keer aan het langste eind trekt.

Voorbeschouwing Kliksport: UDI’19 op zoek naar stabiliteit

Geef u op voor de busreis naar Uden!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.45 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Uden. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 15 maart 2015
UDI’19/Beter Bed – Groene Ster
Locatie: Sportpark Parkzicht

Scheidsrechter: N.H.H.J. Tunnissen
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.45 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *