Groene Ster 2 bereikt bekerfinale

Groene Ster 2 heeft op overtuigende wijze de bekerfinale voor reserveteams bereikt. Op het kunstgras van sportpark De Kranenmortel werd reservehoofdklasser SV Deurne 2 in de halve finale met ruime cijfers verslagen: 0-5. Het tweede elftal begon goed aan het duel en nam na een klein half uur de leiding via een treffer van Boyd Joosten. Vlak voor rust werd de voorsprong vergroot via een benutte strafschop van Levi ten Brink, het moment waarop de gastheren na een rode kaart met 10 man verder moesten.

In de tweede helft kwam Groene Ster niet meer in de problemen en werd de score verder opgevoerd na een eindstand van 0-5 met treffers van wederom Boyd Joosten (2x) en Levi ten Brink. Een knap resultaat van de manschappen van Lancho Ernste, Rainer Ruzicka en Luigi Pescarolo, die zich dit seizoen een echte cupfighter mogen noemen na eerdere fraaie zeges op Bekkerveld 2, Schaesberg 2 en nu Deurne 2 (de huidige nummer 5 van de reserve hoofdklasse). Door dit mooie resultaat speelt Groene Ster 2 op zondag 17 mei 2015 de bekerfinale voor reserveteams op de velden van eersteklasser Someren. Tegenstander is reservehoofdklasser Gemert 2, dat in de andere halve finale te sterk was voor Wittenhorst 2 (0-6).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *