Groene Ster na rust onderuit

Groene Ster ging, na een doelpuntloze eerste helft, tegen UDI’19 na rust met 2-0 onderuit. UDI’19 sloeg na de pauze tweemaal keihard toe door doelpunten van Sam Wassenberg en Joep van Geelkerken. Voor de pauze was de beste doelkans voor Groene Ster. Een vrije trap van Remo Gielkens wist de jeugdige UDI’19-doelman met moeite te keren. Ook was in de eerste helft het meeste balbezit voor Groene Ster al nam in het laatste kwartier voor rust de thuisclub het meeste aanvallende initiatief. Na de pauze een vervolg van dit spelbeeld, Groene Ster werd steeds meer teruggedrongen in de verdediging. De druk op het doel van Willem-Jan Thijssen werd steeds groter. In korte tijd scoorde de gastheren tweemaal en zag Groene Ster Roy Bejas en Eloy Cox geblesseerd uitvallen, waarmee de strijd beslist was. UDI’19 gaf een vervolg aan de goede serie (7 punten uit de laatste 3 wedstrijden) en staat nu op een veilige zevende plaats en kijkt weer naar boven. Groene Ster kon opnieuw geen einde maken aan de serie van verliespartijen en blijft in de hoek zitten waar de klappen vallen. Aanstaande zondag ontvangen de sterdragers op eigen veld nummer vier TEC uit Tiel. Aftrap in sportpark Pronsebroek is om 14.30 uur.

Bekijk samenvatting (SkyLine Sport)

Koppensnellen UDI’19/Beter Bed – Groene Ster

De Limburger: 2015 nog niet jaar van Groene Ster

Brabants Dagblad: UDI’19 na rust soepel voorbij Groene Ster

Kliknieuws: UDI’19 slaat na rust toe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *