Groene Ster ontvangt TEC op Pronsebroek

Komende zondag speelt Groene Ster op de 20e wedstrijddag van de hoofdklasse B een thuisduel tegen TEC uit Tiel. Na de zesde nederlaag op rij bij UDI’19 zal de grote vraag zijn wanneer de negatieve spiraal wordt doorbroken door Groene Ster. Deze vraag zal positief beantwoord moeten worden in de komende reeks wedstrijden. Met nog zeven finales, waarvan vijf wedstrijden tegen teams uit het rechterrijtje, heeft de equipe van Harrie Thoma alles nog in eigen hand om het puntentotaal op te schroeven om niet in de gevarenzone te geraken. Eerste tegenstander van deze reeks is TEC. Na een gelijkspel bij Gemert, een forse thuisnederlaag tegen OSS’20 en twee achtereenvolgende identieke zeges op Deurne en AWC is TEC in 2015 na een vierde plaats gestegen met slechts vier verliespunten op beide koplopers. De ploeg van trainer en oud-zaalvoetballer Hanky Leatemia zal in Heerlerheide dan ook in het spoor willen blijven van de kopgroep. Groene Ster zal zondag vanuit een sterk collectief het onderste uit de kan moeten halen om een positief resultaat in eigen huis te houden. In het eerdere onderlinge duel in Tiel wisten beide ploegen het aanwezige publiek te vermaken en leverde het treffen een terechte 2-2 remise op. Wij nodigen u zondagmiddag van harte uit op sportpark Pronsebroek om Groene Ster in dit belangrijke duel te ondersteunen. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!


Pupil van de weekPupil1415-10

Zondag 22 maart 2015 is bij de wedstrijd Groene Ster 1 – TEC 1 Justin van de Bruinhorst van Groene Ster F2 pupil van de week. Justin is 7 jaar en speelt in Groene Ster F2, zijn broer Quintin speelt op Groene Ster E3. Zijn trainers zijn vader Theo van de Bruinhorst en Timo Otten. Justin zit in groep 4 van Basisschool Gerardus Majella op Heksenberg. Zijn favoriete club is Ajax en zijn favoriete speler is Christiano Ronaldo. Voorspelling van Justin: Groene Ster – TEC 3-2. Team van de week is Groene Ster F2, zij zullen tijdens de pauze strafschoppen nemen op de reserve doelman van Groene Ster 1.

 

 


sponsor VAN DE WEEK

Team Thriving

Zondag 22 maart 2015
Groene Ster – TEC
Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: R.H.F.A. Meijers
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *