Groene Ster sluit competitie af in Breda

Zondag reist Groene Ster af naar Breda om tegen Baronie het laatste competitieduel af te werken. Een wedstrijd waar voor beide ploegen niets meer op het spel staat. De druk is van de ketel, de strijd onderin de ranglijst is beslist, alleen voor de bovenste plekken zal op andere velden nog volop worden gestreden. Groene Ster zal zich in Breda moeten klaarstomen voor de bekerfinale tegen JVC Cuijk een week later in Someren. Baronie zal zondag afscheid nemen van de vertrekkende trainer Jack Sweres en voor eigen publiek het seizoen goed willen afsluiten. De Bredanaren kunnen terugkijken op een verdienstelijk competitiejaar ondanks de nodige spelersmutaties voorafgaand aan het seizoen. Met de handhaving in de competitie en de aanstaande bekerfinale is voor Groene Ster het seizoen ook geslaagd te noemen. De ploeg van Harrie Thoma, die in 2015 op vreemde bodem nog geen punt wist te behalen, zal het duel tegen Baronie aangrijpen om zich in vorm te spelen voor de bekerfinale en de laatste schorsingen weg te poetsen. Het eerdere treffen tussen Groene Ster en Baronie eindigde in 0-0, een duel symptomatisch voor het afgelopen seizoen aangezien de groen-witten met name in de tweede helft het goede veldspel vergaten te belonen met een treffer.

Geef u op voor de busreis naar Breda!

Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 11.15 uur vanaf Sportpark Pronsebroek naar Breda. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 10 mei 2015
Baronie – Groene Ster
Locatie: Sportpark De Blauwe Kei

Scheidsrechter: E. Dam
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 11.15 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *