Groene Ster B2 speelt internationaal toernooi in Parijs

Groene Ster B2 heeft afgelopen Pinsterweekeinde een internationaal toernooi in de wereldstad Parijs gespeeld, de mannen vertrokken met begeleiding vrijdagmiddag vanuit sportpark Pronsebroek. In de avond arriveerde de mannen in Parijs, waarna de omgeving van het hotel verkend werd.

De vrijdagnacht werd het in de disco van het hotel iets te laat voor een goede voorbereiding op het toernooi, zaterdag ochtend vroeg moesten de mannen al gereed staan op het voetbalveld.

De eerste wedstrijd werd gewonnen, hierna hadden onze mannen 2 uur geen wedstrijd. In deze tijd heeft trainer Danny de mannen afgemat tijdens een onderling mini veld toernooi, maar de winst was wel voor Danny en zijn team. Neemt niet weg dat de tweede wedstrijd geen succes werd, na een fantastische afstandsschot werd het 1-0. Onze mannen gingen meer aanzetten en kregen ook kleine kansjes, echter een fatale counter zorgde voor de 2-0 nederlaag. Hierdoor konden onze mannen de finales niet meer bereiken en werd de laatste wedstrijd op de laatste krachten gespeeld, op de terugweg naar het centrum van Parijs was het in elk geval rustig in de auto’s.

Zaterdagavond met de metro (een hele ervaring voor onze jongens van Heerlerheide) gingen wij op weg naar de kampioenswedstrijd van Paris Saint Germain in het stadium Parc des Princes.

Na de wedstrijd werd PSG gehuldigd en onze mannen van 16/17 jaar waren er mooi effe bij, wat een onvergetelijk moment. Zaterdagnacht en helemaal kapot aangekomen in het hotel snel gaan slapen voor een mooie zondag in Parijs.

Zondag lekker beetje bijgeslapen en vertrokken naar het centrum van Parijs, in het centrum kwamen wij al snel in de PSG fanshop, Adidas- en Nike store uit.

Ook een beetje cultuur opgepikt bij de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en de Notre Dame, daarna maar weer snel een broodje kebab. De avond weer de disco in het hotel onveilig gemaakt tot in de late uurtjes en natuurlijk kregen de mannen midden in de nacht nog effe honger. Gelukkig was de McDonald’s dicht bij en altijd open…

Mooie en gekke onvergetelijke momenten meegemaakt en een fantastische groep voetballers. Een team als dit is wat voetbal zo mooi maakt.

Mannen waar gaan we volgend jaar heen…

Verslag gemaakt door: Maurice Kuijpers


 

B2-1 B2-7
B2-4 B2-5
B2-6 B2-2
B2-3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *