Loting KNVB beker op woensdag 1 juli

De loting van de eerste en tweede ronde van de KNVB-beker voor komend seizoen wordt gehouden op woensdag 1 juli 2015. Vanaf 19.00 uur worden in het KNVB-centrum in Zeist 42 amateurclubs aan elkaar gekoppeld voor de eerste ronde. Door het bereiken van de halve finale van de districtsbeker Zuid II van afgelopen seizoen heeft Groene Ster zich geplaatst voor de eerste ronde. Vanaf seizoen 2006-2007 wisten de groen-witten zich al eerder zes keer achtereenvolgend voor het landelijke KNVB bekertoernooi te plaatsen wat nu een vervolg zal krijgen in het nieuwe seizoen 2015-2016. Later die avond wordt ook geloot voor de tweede ronde van het landelijke bekertoernooi. In die ronde stromen ook de profclubs uit de eredivisie en eerste divisie in.

Data
De eerste ronde van de KNVB-beker wordt op woensdag 26 augustus afgewerkt. Op 22, 23 of 24 september staan de wedstrijden in de tweede ronde op het programma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *