Gebruik kunstgrasvelden in zomerperiode

Groene Ster leden hebben ambassadeursfunctie

De schoolvakanties staan voor de deur. Ondanks de zomerstop binnen onze vereniging bezoeken vele voetballers dagelijks onze kunstgrasvelden.

Graag willen wij jullie nogmaals wijzen op enkele huishoudelijke regels, waarbij wij onze eigen leden verzoeken als ambassadeur op te treden en bezoekers te wijzen op de regels.

Het pupillen kunstgrasveld (het kleine kunstgrasveld) en het grote kunstgrasveld gelegen naast de speeltuin zijn vrij toegankelijk mits er geen verenigingsactiviteiten zijn. Deze velden zijn te bereiken via het draaipoortje op de parkeerplaats. Het hoofdveld -veld bij de tribune- en het grasveld zijn niet vrij toegankelijk, wij verzoeken iedereen dan ook hier geen gebruik van te maken.

De openingstijden zijn van 8.00 – 22.00 uur. Buiten deze tijdstippen zal de gemeente gaan handhaven en is het dus verboden zich op onze accommodatie te bevinden. Bekijk ook het recent geplaatste mededelingenbord (zie foto) bij de ingang van ons sportpark voor het volledige reglement.


bord

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *