Loting KNVB beker live te volgen

Woensdagavond 1 juli 2015 zal de loting van de eerste en tweede ronde van de KNVB-beker voor komend seizoen plaatsvinden. Vanaf 19.00 uur worden in het KNVB-centrum in Zeist 42 amateurclubs aan elkaar gekoppeld voor de eerste ronde. De clubs in de Eredivisie en Jupiler League, de kampioenen van de Topklassen en de (plaatsvervangend) periodekampioenen van de Topklassen zijn vrijgesteld van de eerste speelronde. Zij stromen in de tweede speelronde in, waar later op de avond ook voor geloot zal worden.

Door het bereiken van de halve finale van de districtsbeker Zuid II van afgelopen seizoen heeft Groene Ster zich geplaatst voor de eerste ronde. Vanaf seizoen 2006-2007 wisten de groen-witten zich al eerder zes keer achtereenvolgend voor het landelijke KNVB bekertoernooi te plaatsen wat nu een vervolg zal krijgen in het nieuwe seizoen 2015-2016.

De officiële loting is rechtstreeks te volgen via www.knvb.nl/livestream-bekerloting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *