Indeling en programma Kampioenschap van Heerlen

Vanaf vrijdag 31 juli 2015 start het jaarlijkse Voetbalkampioenschap van Heerlen. Op drie speeldagen (vrijdag 31 juli, maandag 3 augustus en donderdag 6 augustus) spelen de 12 Heerlense verenigingen verdeeld over drie poules volledige wedstrijden van 2 x 45 minuten tegen elkaar. De vier hoogst spelende clubs uit Heerlen (hoofdklassers Groene Ster en EHC/Heuts en eersteklassers Bekkerveld en Sporting Heerlen) zijn hierbij allen ingedeeld in een poule.

De finalewedstrijden (2 x 25 minuten) vinden vervolgens plaats op zondag 9 augustus (vanaf 12.00 uur) op de accommodatie van FC Hoensbroek. Na afloop van de finale zal naast de wisselbeker ook de Fair Play Cup worden uitgereikt aan de winnende clubs van het afgelopen seizoen.

Bekijk wedstrijdprogramma Kampioenschap van Heerlen

Bekijk richtlijnen Kampioenschap van Heerlen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *