Eerste Meiden toernooi bij Groene Ster

RKSV Groene Ster organiseert in de zomer van 2015 voor de eerste keer een meiden jeugdvoetbaltoernooi op zaterdag 29 augustus 2015. De organisatie van het toernooi is in handen van onze ervaren toernooicommissie die afgelopen jaar de jongens toernooien voor de 36e keer hebben georganiseerd met meer dan 150 deelnemende teams. Zoals altijd proberen we rekening te houden met de indelingen qua teamsterkte. Dit blijkt toch steeds meer de aantrekkelijke formule voor vele verenigingen.

Toernooidatum 2015: Zaterdag 29 augustus
Ochtenddeel: Meiden C-teams (11-tal), Meiden E-teams (7-tal);
Middagdeel: Meiden B-teams (11-tal), Meiden D-teams (7-tal).

Onze verwachting is dat ook het meiden voorbereidingstoernooi een niet te missen evenement in de regio gaat worden.

Graag willen wij u dan ook uitnodigen om uw team(s) in te schrijven voor één of meerdere van onze toernooien.

Actuele informatie over het toernooi en (extra) inschrijfformulieren zijn te downloaden via onze website www.groenester.nl. Voor informatie kunt u contact opnemen met toernooi secretaris Maurice Kuijpers (06-54778478). Ook kunt u digitaal inschrijven door het inschrijfformulier te downloaden en per mail te sturen naar [email protected]

Bekijk hier de uitnodiging en inschrijfformulierMeisjestoernooi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *