Groene Ster met 50 teams van start in het nieuwe seizoen

Hoofdklasser Groene Ster is zondag 26 juli gestart met de voorbereidingen op het seizoen 2015-2016. De ploeg uit Heerlerheide gaat beginnen aan het vijfde achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse B. De selectie heeft de volgende nieuwe gezichten mogen begroeten:

– Sebastiaan de Jong (Roda JC)
– Mick Hellemons (Roda JC)
– Maikel de Groot (Roda JC)
– Randy Grens (Heidebloem/Bovitec)
– Cem Bozkurt (Heidebloem/Bovitec)
– Jordi Orbons (BSV Limburgia)
– Geoffrey Jacobs (Caesar)
– Yassine Farah (Fortuna Sittard)
– Isam Chergaoui (Gellik, België)
– Jac-Jiro Römer (2e elftal)
– Soheil Saddiki (eigen jeugd)
– Kevin Vijgen (EHC/Heuts)

Op vrijdag 31 juli speelt Groene Ster de eerste wedstrijd op eigen veld (19.30 uur) in de strijd voor het kampioenschap van Heerlen tegen het naar de eerste klasse gepromoveerde Sporting Heerlen. Hoogtepunt in de aanloop naar het nieuwe seizoen is ongetwijfeld de wedstrijd in de strijd voor de landelijke KNVB beker tegen hoofdklasser ACV uit Assen op woensdag 26 augustus in Sportpark Pronsebroek (aanvang 20.00 uur).

De overige wedstrijden van het oefenprogramma kunt u hier terugvinden.

Het tweede elftal en A1 zijn gelijk met de selectie van het eerste elftal gestart met de trainingen. De lagere elftallen starten op donderdag 7 augustus met trainingen. De jeugd (jongens en meisjes) starten gefaseerd met de nieuwe trainingen, houd de website www.groenester.nl in de gaten voor de juiste aanvangstijden en dagen. Groene Ster komt dit seizoen in actie met 50 teams, nieuw zijn het G-team en het vrouwen 18+ team.

Toernooien
Voor de start van het nieuwe seizoen vinden er nog een tweetal toernooien plaats. Op zaterdag 29 augustus is er een voorbereidingstoernooi voor de meisjes MB, MC, MD en ME en op vrijdag 5 september zal de traditionele Ladies Night plaatsvinden.

Nieuwe leden
Wil jij als jongen of meisje of senior ook voetballen bij Groene Ster, de grootste voetbalvereniging van Parkstad? Nieuwe leden zijn altijd welkom in alle categorieën. Bezoek eens vrijblijvend ons sportpark Pronsebroek aan de Heigrindelweg tijdens een doordeweekse avond en/of stuur een mail naar [email protected].

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *