Zondag derby-time: Groene Ster op bezoek bij EHC/Heuts

Komende zondag eindigt de eerste periode van de hoofdklasse B en kruisen Groene Ster en EHC/Heuts met elkaar de degens in een rasechte derbystrijd. Beide ploegen kennen elkaar door en door en zullen tot het maximale willen gaan om een positief resultaat te halen. EHC/Heuts keert na een seizoen afwezigheid weer terug in de hoofdklasse B en presteert met een derde plek op de ranglijst uitermate verdienstelijk. In de laatste twee duels viel er qua doelpunten in ieder geval genoeg te beleven bij de Hoensbroekenaren. Zowel Gestel als OSS’20 werden beiden met 4-3 verslagen. De ploeg van Paul Meulenberg verloor op eigen terrein alleen van medekoploper Dongen, dat zondag in een rechtstreeks duel met Vlissingen zal uitmaken wie de eerste periodetitel wint.

Groene Ster weet dus wat het te doen staat en zal punten moeten pakken op sportpark De Dem. De laatste drie wedstrijden leverde slechts één punt op in duels waar uiteindelijk ook wel meer uit te halen viel. Kleine details geven vaker de doorslag om na 90 minuten wel of niet aan de juiste kant van de score te staan. Na de gewonnen bekerwedstrijd bij Caesar zal dus de draad weer moeten worden opgepakt en zal Groene Ster de Heerlense derby moeten aangrijpen om de weg naar boven in te slaan en de achterstand op buurman EHC in te dammen. Met de heerlijke weersvoorspelling in het vooruitzicht genoeg ingrediënten voor de Groene Ster aanhanger om deze uitwedstrijd te bezoeken en het vlaggenschip te ondersteunen in Hoensbroek. Om 14.30 uur zal arbiter René Meijers uit Beek voor de aftrap fluiten op sportpark De Dem. Mis het niet en zorg dat je erbij bent!

Zondag 1 november 2015
EHC/Heuts – Groene Ster
Locatie: Sportpark De Dem

Scheidsrechter: R.H.F.A. Meijers
aanvang: 14.30 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *