Groene Ster op bezoek bij VV Gestel

Zondag maakt Groene Ster de trip naar Eindhoven als hoofdklasse-debutant VV Gestel de gastheer is voor de groen-witten. Een belangrijke ontmoeting tussen de nummers 9 en 11 van de ranglijst aangezien beide ploegen binnen een afstand van twee punten van elkaar af staan en er bij winst dus een stap naar de brede middenmoot kan worden gemaakt. VV Gestel startte bij de oprichting in juli 2005 in de vierde klasse en wist zich via een geleidelijke opmars op te werken tot de hoofdklasse. Vorig seizoen werd onder trainer Tonnie van de Wetering de promotie gevierd door in de nacompetitie af te rekenen met Venray en Deurne. Dit seizoen zal van de Wetering, die niet over de juiste trainerspapieren beschikt, worden ondersteund door de ervaren trainer Paul van der Palen. In de voorbije 9 wedstrijden wisten de Eindhovenaren 11 punten te verzamelen. Net als bij Groene Ster leverde de laatste vier wedstrijden voor Gestel een hapering op door twee keer gelijk te spelen. Dat gebeurde op eigen veld tegen de hoog geklasseerde ploegen Dongen (1-1) en Vlissingen (0-0). Na drie nederlagen op rij zal Groene Ster in Eindhoven zich sterk moeten wapenen en op zoek moeten gaan naar de oogst van een driepunter. Het goede voetbal onderstrepen met doelpunten zal daarbij van belang zijn.

Geef u op voor de busreis naar Eindhoven!
Aanstaande zondag vertrekt de supportersbus om 12.00 uur vanaf sportpark Pronsebroek naar Eindhoven. Supporters die ons team willen aanmoedigen en willen meereizen kunnen zich tot en met zaterdag opgeven bij elftalleider Rob van Kesteren via 06-28892473 (sms of app). De terugreis richting Heerlerheide is om 17.30 uur gepland.

Zondag 15 november 2015
VV Gestel – Groene Ster
Locatie: Sportpark Dommeldal-Zuid

Scheidsrechter: J. Bierings
aanvang: 14.30 uur
vertrek bus: 12.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *