Jeugdcoördinator Ron Crombaghs mede-eigenaar Rutten & Welling Advocaten  

Ron Crombaghs, al meer dan 10 jaar coördinator en trainer bij de jeugdafdeling van Groene Ster, neemt per 1 januari 2016 met zijn collega Edgar Roelofs het kantoor Rutten & Welling Advocaten over. Ron en zijn partner Edgar bieden leden en sponsoren van Groene Ster een sterk gereduceerd uurtarief aan.

2015 12 19 mr. R.J.M. (Ron) Crombaghs
Ron Crombaghs

2015 12 19 mr. E.Ph. (Edgar) Roelofs
Edgar Roelofs

Ron en Edgar vinden het van groot belang dat zij met hun cliënten een langdurige relatie onderhouden, die gebaseerd is op vertrouwen en deskundigheid. U bent verzekerd van adequaat juridisch advies, waarbij zoveel mogelijk wordt geprobeerd om kostbare en omvangrijke dossiers te voorkomen.Het kantoor richt zich vooral op de juridische dienstverlening aan ondernemers in het midden- en kleinbedrijf. Natuurlijk kan ook de particulier bij hun kantoor terecht.Rutten & Welling Advocaten is al jarenlang partner van Groene Ster. Ron en Edgar hebben in de loop der jaren hun sporen in de advocatuur verdiend en het vertrouwen van veel cliënten weten te winnen. Het zijn advocaten met jarenlange ervaring en gekwalificeerde specialismen, onder andere op het gebied van ondernemingsrecht, arbeidsrecht, insolventierecht (waaronder wordt verstaan structurering van bedrijven, fusies en faillissementen), bestuursrecht en personen- en familierecht.

Rutten & Welling Advocaten is gevestigd in een representatief monumentaal pand in het centrum van Heerlen. Het kantoor is goed bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wat kan Rutten & Welling Advocaten voor u betekenen?
Ron en Edgar zijn bereid u als lid of sponsor van Groene Ster een sterk gereduceerd uurtarief aan te bieden van € 185,– (normaal € 205,- per uur). Ook het door Rutten & Welling Advocaten ontwikkelde abonnementensysteem kan voor u als ondernemer zeer interessant zijn. Voor meer informatie daarover verwijs ik u naar de website van Rutten & Welling Advocaten http://www.ruttenwelling.nl/nl/rutten-welling-advocaten-Heerlen

Mede namens Ron en Edgar wens ik u prettige feestdagen en een gezond en gelukkig 2016.

Namens sponsorcommissie en bestuur RKSV Groene Ster

Jos J.J. Op ’t Eijnde
voorzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *