Deelname Huub van Wersch Memorial op zaterdag 2 januari 2016

Nadat de afgelopen drie jaar de edities van de Huub van Wersch Memorial succesvol zijn verlopen met steeds meer dan 70 deelnemers, staat dit jaar op ZATERDAG 2 JANUARI 2016 de vierde editie op het programma zoals eerder dit seizoen al aangeven op onze website en in onze Nieuwsbrief die jullie per e-mail ontvangen.

Deelname aan het onderlinge gemengde minivoetbal toernooi wordt verwacht van spelers van alle seniorenelftallen 1 t/m 6, de veteranen, veteranen 35+, G-team, dames 18+, A1 en A2 jeugd. Deelnemers dienen zaterdag 2 januari 2016 om 13.00 uur in de kantine aanwezig te zijn en dienen zelf sportkleding bij zich te hebben. De deelnemende ploegen aan het inmiddels traditionele toernooi strijden voor de Huub van Wersch Memorial die een vaste plek heeft in onze kantine. Een perfect eerbetoon aan onze veel te vroeg overleden penningmeester, die zelf ook jarenlang elftalleider was van ons 4e elftal. De wisseltrofee is beschikbaar gesteld door Sieben BV, Bouw & Afbouwmaterialen, het bedrijf waar Huub van Wersch ruim een kwart eeuw werkzaam was. Afgelopen jaar waren er bijna 70 deelnemers die werden ingedeeld in tien teams die in twee poules van vijf teams een halve competitie afwerkten.

De organisatie is in handen van de activiteitencommissie en het bestuur. Voor de deelnemers zal er soep en broodjes beschikbaar zijn. De scheidsrechterscommissie zal zorgdragen voor scheidsrechters. De teams zullen middels een gewogen openbare loting worden samengesteld.

Namens het bestuur doe ik als voorzitter een persoonlijk beroep op jullie om met zijn allen dit jaar deel te nemen aan dit toernooi, een uniek moment om de onderlinge band tussen onze leden te verstevigen. Het verzoek is dan ook aan jullie om voldoende spelers/speelsters binnen je team warm te maken om deel te nemen en de lijst met namen zo spoedig mogelijk (uiterlijk maandag 28 december) per mail te retourneren aan [email protected]. Spelers kunnen zich via dit email-adres ook persoonlijk aanmelden.

Namens het bestuur en activiteitencommissie wensen wij jullie allen fijne feestdagen en een gezond en sportief 2016!

Verder wil ik jullie allen uitnodigen voor de overige activiteiten de komende weken:

  • Vrijdag 18 december 2015: Kaartavond in kantine (kwajongen en toepen). Aanvang: 20.00 uur;
  • Tweede Kerstdag (zaterdag 26 december 2015): Heilige Mis in Corneliuskerk om 11.00 uur (aansluitend bezoek overleden leden op begraafplaats en koffietafel in clublokaal Dirk-Jan);
  • Nieuwjaarsdag (vrijdag 1 januari 2016): Nieuwjaarsreceptie in kantine vanaf 16.00 uur.

Jos JJ Op ’t Eijnde
Voorzitter RKSV Groene Ster
06-10017082


HvW-mem2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *