Vierde editie Huub van Wersch Memorial opnieuw een succes

De vierde editie van de Huub van Wersch Memorial, ter nagedachtenis van oud-penningmeester Huub van Wersch, is opnieuw een succes geworden. Meer dan 60 leden van senioren, A-jeugd, G-team en MB meisjes namen deel aan dit toernooi. Zij kwamen uit in twee poules van vier teams. Na een spannende finale werd het team Bayern München winnaar. Een finale waarin bij het winnende team Maikel van Kesteren, Marc van Wersch en Radwan Ayadi voor de tweede keer in vier jaar deel uit maakten van de winnaar. Met grote trots mocht aanvoerder Marc van Wersch dan ook de Huub van Wersch wisselbeker in ontvangst nemen. Ook is een compliment op zijn plaats aan alle meisjes die hebben deelgenomen en aan het G-team dat met bijna het complete team deelnam.

Het winnende team bestond uit: Radwan Ayadi, Kevin van de Berg, Maikel van Kesteren, Dominique Pattikayhatu, Berry Schots, Danny Snijders en Marc van Wersch.

Een woord van dank aan activiteitencommissie, scheidsrechters en overige vrijwilligers die dit toernooi perfect organiseerden.


 

HvW-2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *