90-jarig jubileum RKSV Groene Ster deel I

Groene Ster gaat ter gelegenheid van het 90-jarig bestaan in de komende zomermaanden juli en augustus twee grote festiviteiten organiseren zowel sportief als muzikaal. Op dinsdag 12 juli speelt Groene Ster 1 tegen Roda JC 1 en op vrijdag 26 augustus is de populaire band De Schintaler te gast bij Groene Ster in het feestpaviljoen. Ook zal rond de officiรซle oprichtingsdatum 2 november op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober 2016 een jubileumreceptie met feestavond plaatsvinden met huldiging van jubilarissen en een reรผnie voor oud-leden. Daarnaast zal het grote Internationale Jeugdvoetbaltoernooi, waarvoor al meer dan 100 teams hebben ingeschreven, ook in het teken staan van het 90-jarig jubileum. Lees hier verder.

Logo Groene Ster 90 jaar

Een reactie

op “90-jarig jubileum RKSV Groene Ster deel I
Een reactie op “90-jarig jubileum RKSV Groene Ster deel I

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *