Selectienieuws: nieuwkomers in selectie Groene Ster 1

In de nieuwe rubriek selectienieuws zullen wij de komende weken nieuwsberichten plaatsen over ons eerste elftal. In deze vijfde editie een kort overzicht van onze acht nieuwkomers.

Nieuwkomer in de selectie van Groene Ster is doelman Paul Smeets, afkomstig van Jong Roda JC. Drie spelers keren na een jaar afwezigheid terug op het oude nest. De verdedigers/middenvelders Dave Velraeds van tweedeklasser BSV Limburgia en André Gillissen, afkomstig van het uit de derde klasse gedegradeerde Vaesrade, spelen in het nieuwe seizoen weer voor Groene Ster. Verder keert vleugelaanvaller Dwayne van Westering terug bij Groene Ster, na afgelopen seizoen in Duitsland te hebben gespeeld bij Germania Teveren.

PS-1617
Paul Smeets
DW
Dwayne van Westering
DV-1617
Dave Velraeds
AG-1617
André Gillissen

Van het in de derde divisie (topklasse) uitkomende EVV uit Echt maken centrale verdediger Roy Maessen en middenvelder Steff de Wit de overstap naar Groene Ster. In de aanval komt er verder versterking van Ricardo Geurts, afkomstig van Heidebloem. Van SV Meerssen keert Sydney Bartels terug bij Groene Ster, de aanvaller speelde in de jeugd ook al bij Groene Ster.

RM-1617
Roy Maessen
SW-1617
Steff de Wit
RG-1617
Ricardo Geurts
SB-1617
Sydney Bartels

In de komende weken zullen wij de nieuwelingen nader voorstellen.

Bestuur en technische staf heten de nieuwkomers van harte welkom bij RKSV Groene Ster.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *