Groene Ster opent competitie tegen Nuenen

Aanstaande zondag wordt de nieuwe competitiejaargang 2016-2017 geopend en staat Groene Ster aan het begin van het zesde achtereenvolgende seizoen in de hoofdklasse B. Tegenstander op sportpark Pronsebroek in de seizoensouverture is nieuwkomer RKSV Nuenen (aanvang: 14.30 uur). Waar normaliter in de laatste weekenden van augustus voor de districtsbeker wordt gespeeld, start dit seizoen de competitie een stuk eerder. Dit alles door de nieuwe opzet van het amateurvoetbal waar dit seizoen 16 ploegen deel uit maken van de hoofdklasse B en er dus vier extra wedstrijden wachten ten opzichte van eerdere seizoenen.

Nuenen mocht zich afgelopen seizoen tot kampioen kronen van de eerste klasse C en maakt haar come-back op hoofdklasse-niveau. De ploeg uit Noord-Brabant speelde eerder al vier seizoenen (2003-2004, 2011-2012, 2012-2013, 2013-2014) in de hoofdklasse B. Doordat Groene Ster in deze seizoenen eveneens in de hoofdklasse acteerde, is Nuenen geen onbekende tegenstander voor de sterdragers. Na de zware bekerwedstrijd tegen derdedivisionist FC Rijnvogels zal Groene Ster in het kader van ‘een goed begin is het halve werk’ de seizoensopener op eigen veld met een positief resultaat willen aftrappen.

Groene Ster nodigt iedereen van harte uit om zondag aanwezig te zijn op sportpark Pronsebroek. Aanvang: 14.30 uur. Zorg dat je erbij bent!

HoofdklasseBZondag 21 augustus 2016

Groene Ster – RKSV Nuenen

Locatie: Sportpark Pronsebroek

Scheidsrechter: A.J.F. Midden uit Heteren

aanvang: 14.30 uur

Nuenen gaat in hoofdklasse uit van eigen kwaliteiten (bron: amateurvoetbaleindhoven.nl)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *