Oud-Groene Ster lid Danny Stassar maakt debuut in eredivisie

Danny Stassar maakte als F-speler op jonge leeftijd de overstap van de Groene Ster jeugd naar de jeugdopleiding van Roda JC. In zijn laatste seizoen bij Groene Ster werd Danny kampioen met Groene Ster F1.

Nu ruim tien jaar later maakte Danny afgelopen vrijdag 9 december 2016 op 19-jarige leeftijd zijn debuut in de eredivisie in de hoofdmacht van Roda JC. Danny Stassar mocht in de slotminuten invallen voor Daryl Werker (de jongere broer van onze eerste elftalspeler Kevin Werker) in het uitduel tegen FC Groningen. Een fantastische beloning voor de talentvolle verdediger die als eerstejaars senior zich dit seizoen sterk ontwikkeld heeft. Danny is met zijn kwaliteiten, maar daarnaast ook zeker met zijn instelling, mentaliteit en doorzettingsvermogen, een voorbeeld voor de vele jeugdige talenten die hogerop willen. Groene Ster is trots dat Danny afkomstig is van onze vereniging en wenst hem veel succes in zijn verdere ontwikkeling als profvoetballer. Daarnaast zijn Danny samen met zijn vader Matthew regelmatig aandachtige toeschouwers bij ons eerste elftal. Het beste bewijs voor zijn betrokkenheid bij zijn oude vereniging. Danny, Groene Ster wenst je veel succes!

ds

Op elftalfoto Danny tweede van links gehurkt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *