Uitnodiging gezellig samenzijn kaderleden afsluiting eerste competitiehelft

Op woensdag 28 december 2016 organiseren wij een gezellig samenzijn ter afsluiting van de eerste competitiehelft voor onze kaderleden van jeugd en senioren.

Waardering van onze kaderleden is een belangrijk aandachtspunt binnen het bestuur. Kaderleden zijn onze jeugdleiders en jeugdtrainers van jongens en meisjesteams, leiders en trainers van de senioren en dames, scheidsrechters, leden van de activiteitencommissie, leden sponsorcommissie, de mensen van het onderhoud, bestuursleden. Kortom alle mensen binnen onze club die meer doen dan alleen voetballen.

Tijdens deze avond, die zal plaatsvinden in de kantine, zullen wij zorgen voor een gratis drankje en een hapje. Deze nieuwe opzet van deze gezamenlijke avond is onder andere de onderlinge band en betrokkenheid tussen alle kaderleden te vergroten en jullie te waarderen voor jullie bijzondere inzet.

Ook ontvangen alle kaderleden tijdens deze avond de traditionele kleine attentie!

Wij verzoeken iedereen om 19.30 uur aanwezig te zijn in de kantine.

In verband met de voorbereiding verzoeken wij even per e-mail of via de app in te schrijven bij ons bestuurslid Wim Beckers zodat wij een indicatie hebben hoeveel kaderleden er aanwezig zijn.

[email protected] / mobiel 06-13203066

Wij hopen jullie allen te mogen begroeten. Tot woensdag 28 december 2016, aanvang 19.30 uur.

Alvast fijne feestdagen en een gezond en sportief 2017!

Namens Bestuur en Coördinatoren RKSV Groene Ster

Jos J.J. Op ’t Eijnde
Voorzitter RKSV Groene Ster


Ook vragen wij jullie aandacht en deelname/bezoek van onderstaande activiteiten die de komende weken binnen RKSV Groene Ster plaatsvinden:

Vrijdag 16 december 2016:
Kaartavond Kwajongen en Toepen. Aanvang: 20.00 uur in kantine.

Tweede Kerstdag maandag 26 december 2016:
Heilige Mis in Corneliuskerk (11.00 uur). Aansluitend bezoek begraafplaats en herdenking overleden leden en daarna koffietafel en gezellig samenzijn in clublokaal Café De Bolle (voorheen Dirk Jan).

Nieuwjaarsdag zondag 1 januari 2017:
Nieuwjaarsreceptie vanaf 15.00 uur in kantine.

Zaterdag 7 januari 2017:
Huub van Wersch Memorial. Mini toernooi voor alle senioren, A jeugd, veteranen, meisjes 18+ en G team. Inschrijven en aanwezig zijn vanaf 13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *