FIFA Toernooi E en D jeugd een succes

De eerste editie van het FIFA toernooi JO11 / E en JO13 / D Jeugd heeft zaterdag 14 januari in onze kantine plaatsgevonden. Een hele leuke avond met veel spanning maar nog voornamer veel speelplezier. De E en D spelers hebben zich in een lange avond mogen bewijzen. En we zijn tot de conclusie gekomen dat het allemaal TOPPERS zijn. Plezier en gezelligheid stonden natuurlijk voorop, maar zoals bij ieder toernooi kan er maar één winnaar zijn. Dit was deze avond Ayden Ramos van de D2 , tweede was Tom v/ de Zand van de D2 en derde was Quinten Snijders van de D3. Hartelijk gefeliciteerd met jullie prijs en koop er iets leuks van.

Het toernooi is mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

  • Uniek Fashion Landgraaf
  • SPORT2000
  • Groene Ster

De activiteitencommissie van Groene Ster wil iedere deelnemer, aanwezige ouder, de kantine beheerders en de sponsoren hartelijk danken voor deze geslaagde 1ste editie van het FIFA toernooi voor de E en D Jeugd.

Jeugdleden van JO17/ B en JO15/ C jeugd jongens en meisjes schrijf je dus spoedig in (kan bij beheerders kantine) voor het FIFA toernooi op zaterdag 28 januari en A junioren en senioren schrijf je in voor het FIFA toernooi op vrijdag 10 februari na de training.

Tot op de volgende toernooien voor B/C junioren en senioren en D/E spelers tot volgend jaar

De Activiteitencommissie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *