Groene Ster loot DESO in achtste finale districtsbeker

Vanavond heeft de KNVB in Haelen de loting verricht voor de achtste finales (5e ronde) van de KNVB beker van het district Zuid II, waarna aansluitend is doorgeloot tot aan de finale. De bekerfinale zal overigens plaatsvinden op zondag 21 mei 2017 op de velden van SV Panningen. Net als vorig seizoen vond er bij de loting geen scheiding plaats tussen de ploegen uit Noord en Zuid, waardoor alle overgebleven 16 clubs aan elkaar gekoppeld konden worden. Voor Groene Ster bracht de loting een thuisduel op tegen medehoofdklasser DESO/Van der Horst (speeldatum donderdag 9 maart, 20.00 uur), waarna bij winst in de kwartfinale wederom een thuisduel wacht tegen de winnaar van het bekerduel Sportclub Irene – Winnaar Kwiek Venlo-ZSV. De beide finalisten én de halve finalisten mogen het seizoen erna deelnemen aan de KNVB beker voor profs.

5E RONDE (ZONDAG 5 MAART 2017/DONDERDAG 9 MAART 2017)

A OSS’20 – Gemert (1-1, Gemert w.n.s.)
B Sportclub Irene – ZSV
C Weltania – Deurne 2 (3-4)
D Someren – Chevremont (0-3)
E Groene Ster – DESO/Van der Horst (2-1)
F De Ster – HVCH (4-0)
G Blauw Geel’38/JUMBO – Haelen (2-0)
H SV Meerssen – Sportclub Susteren (2-0)

KWARTFINALES (PAASMAANDAG 17 APRIL 2017)

1 Deurne 2 – Chevremont
2 Gemert – SV Meerssen
3 Blauw Geel’38/JUMBO – De Ster
4 Groene Ster – Winnaar Sportclub Irene – ZSV

HALVE FINALES (vrijdag 5 MEI 2017)

A Winnaar 4 – Winnaar 2
B Winnaar 1 – Winnaar 3

FINALE (ZONDAG 21 MEI 2017)

 – Winnaar A – Winnaar B

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *