Zaterdag 10 juni: Familie Sportdag bij Groene Ster

RKSV Groene Ster heeft vanaf dit jaar een samenwerkingsverband met de Stichting Hupsakee Heerlen, waar ons kaderlid Buddy Faessen secretaris is. Stichting Hupsakee Heerlen is opgericht om meer (kinder) activiteiten in de Gemeente Heerlen te organiseren. Op deze manier helpt de stichting met het invullen van de vrijetijdsbesteding van kinderen. Door het organiseren van deze activiteiten heeft de stichting ook een maatschappelijke functie, de stichting brengt op deze manier kinderen (maar ook vrijwilligers) bij elkaar. Groene Ster stelt de stichting vergaderfaciliteiten ter beschikking en werkt daar waar mogelijk samen. Zo zal ook de sportdag van het kindervakantiewerk in de zomervakantie op ons sportpark plaatsvinden. De eerste grote activiteit samen organiseren wij tijdens de afsluitdag op zaterdag 10 juni. Zie onderstaand bericht. Dus schrijf allen in en doe mee!

Familie Sportdag
We herinneren ons allemaal nog wel die super leuke tv-programma’s van vroeger, met z’n alle voor de buis om het Spel Zonder Grenzen te kijken of wat dacht je van Sterrenslag! Deze tijden herleven bij RKSV Groene Ster want Stichting Hupsakee Heerlen en Groene Ster organiseren De GROTE Familie Sportdag (tevens de afsluitdag van RKSV Groene Ster).

Een gezellige dag waar de jeugd (4 t/m 18 jaar) met hun familie/vrienden een team kunnen vormen. In doldwaze spellen nemen de teams het tegen elkaar op om kans te maken op leuke prijzen (Uiteraard is mee doen belangrijker dan winnen). Kortom breng de hele familie (Oma/Opa/Tante/Oom/Neef/Nicht/Beste vriendje) bij elkaar en geef je op als team, dan maken we er met z’n allen een ouderwets gezellige dag van!

Wat moet je weten?

  • De GROTE Familie Sportdag vindt plaats op zaterdag 10 juni (10.00 tot 14.00 uur)
  • Iedereen is welkom om mee te doen aan deze leuke dag
  • Deelname is gratis
  • Opgeven kan via de website van Stichting Hupsakee Heerlen: www.stichtinghupsakeeheerlen.nl of via het inschrijfformulier in de kantine van Groene Ster

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *