Groene Ster-trainer Maurice Verbunt tevreden met nieuwe selectie

Afgelopen maandag 19 juni kwam de nieuwe Groene Ster selectie voor het seizoen 2017-2018 voor het eerst samen voor een eerste kennismakingsbijeenkomst. Na een voorstellingsronde, waarin met name de zes nieuwkomers nader werden geïntroduceerd, sprak de nieuwe hoofdtrainer Maurice Verbunt de selectie toe over onder andere zijn werkwijze, de voorbereiding en teambuilding. Kortom een nuttige bijeenkomst, waarmee alvast een goede start is gemaakt voor het nieuwe seizoen 2017-2018.

Trainer Maurice Verbunt is tevreden over de samenstelling van de selectie voor het seizoen 2017-2018. “De basis van vorig seizoen is vrijwel geheel gebleven en daarnaast hebben wij een zestal ambitieuze jonge spelers aangetrokken met een goede mentaliteit, die ons kwalitatief alleen nog maar sterker kunnen maken. Voor mij mag het nieuwe seizoen beginnen.”

De selectie van RKSV Groene Ster zal bestaan uit de volgende spelers:

Doelverdedigers: Willem-Jan Thijssen, Marc van Wersch en Lars Heuten (MVV).
Verdedigers: Dylan Zwartjes, Kevin Werker, Mick Hellemons, Sebastiaan de Jongh en Tom Hermans (Roda JC).
Middenveld: Maikel van Kesteren, Steff de Wit, Roy Janssen, Dave Velraeds en Jelle Raets (BSV Limburgia).
Voorhoede: Roel Schirra, Cliff Pötgens (Groene Ster JO19), Eloy Cox (Chevremont), Boyd Joosten (Chevremont), Wessel Franssen (Eijsden).

Daarnaast zullen talentvolle spelers van het tweede elftal en JO19 aansluiten bij de trainingen en wedstrijden van de selectie.

De technische staf zal bestaan uit Maurice Verbunt (hoofdtrainer), Remo Gielkens en Diego Jongen (assistent-trainers), Boudewijn Kock (verzorger), Wim Beckers (elftalleider) en Hans Jacobs (assistent-scheidsrechter).

Bekijk het volledige voorbereidingsprogramma van Groene Ster 1

Een viertal spelers zijn vertrokken bij Groene Ster 1. Paul Smeets (Sittard), Roy Maessen (Rios’31), Ricardo Geurts (Lindenheuvel-Heidebloem) en Dwayne van Westering (LHC) maken de overstap naar een nieuwe club.

Het bestuur dankt de vertrekkende spelers voor hun inzet bij RKSV Groene Ster en wenst iedereen veel succes bij zijn nieuwe vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *