Scheidsrechter Tom Dragstra gepromoveerd

Groene Ster kaderlid Tom Dragstra, die binnen onze vereniging de functie als scheidsrechter coördinator vervult en ook actief is als KNVB scheidsrechter, is onlangs gepromoveerd. Tom gaat nu naar groep D en dat betekent dat hij volgend seizoen wedstrijden mag fluiten in de eerste klasse bij de standaardteams in de districten Zuid 1 en Zuid 2 en daarnaast ook bij de vrouwen in de Eredivisie. Tevens maakt hij deel uit van het OTS AV voor talentvolle scheidsrechters.

Tom, namens RKSV Groene Ster proficiat en veel succes in het nieuwe seizoen 2017-2018.

Een reactie

op “Scheidsrechter Tom Dragstra gepromoveerd
Een reactie op “Scheidsrechter Tom Dragstra gepromoveerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *