Kaderlid Hein Bemelmans overleden

Met grote verslagenheid hebben wij kennisgenomen van het plotseling overlijden van ons kaderlid Hein Bemelmans op 76-jarige leeftijd. Hein was bij RKSV Groene Ster ruim een kwart eeuw als vrijwilliger een van de kartrekkers van de commissie onderhoud. Onze accommodatie was zijn trots. Vier dagen in de week kwam hij elke morgen vanuit zijn woonplaats Ubachsberg naar ons sportpark om alle mogelijke onderhoudsklussen met de overige vrijwilligers uit te voeren. Hein was een groot vakman, van lasser tot schilder en van timmerman tot loodgieter. Ook zorgde Hein voor het ophangen en vervangen van reclameborden. Kortom, alle voorkomende werkzaamheden werden door Hein verricht. De werkplaats onder de tribune behandelde hij als zijn eigen huis. Orde en netheid stond hoog in zijn vaandel, alles was altijd netjes opgeruimd. Hein wist precies waar elk schroefje en gereedschap lag opgeborgen. Na de zoveelste inbraak of vernieling door vandalisme aan onze accommodatie, zorgde Hein zonder problemen dat alles weer werd opgeknapt. Hein kon met iedereen goed samenwerken, nooit viel er een onvertogen woord. Hij genoot intens als weer een klus succesvol was afgesloten.

Ook was Hein een fervent supporter van ons eerste elftal, elke thuiswedstrijd zat hij op zijn vaste stek op de tribune. In succesvolle en moeilijke tijden stond hij steeds achter onze vereniging. Hein, die zelf ook altijd fanatiek wielrenner en langeafstandsloper is geweest, speelde zelf ook jarenlang actief zaalvoetbal bij de zaalvoetbaltak van RKSV Groene Ster, de voorloper van het huidige ZVV Heerlerheide.

Groene Ster verliest een clubman van het eerste uur, die moeilijk te vervangen zal zijn. Een duizendpoot waar wij altijd op konden rekenen. Zijn verlies zullen wij gaan merken.

Wij wensen zijn echtgenote Marian, familie en vrienden veel sterkte met het dragen van dit grote verlies, maar ook zijn vaste kompanen van de commissie onderhoud, die Hein zullen gaan missen.

Namens bestuur en leden RKSV Groene Ster,

Jos Op โ€™t Eijnde
VoorzitterGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *