Groene Ster volop in de voorbereiding

Groene Ster heeft in de tweede week van de voorbereiding op het nieuwe seizoen een tweetal oefenwedstrijden afgewerkt. Dinsdag 8 augustus speelde Groene Ster traditioneel tegen de nieuwe derdeklasser Lindenheuvel-Heidebloem (5-2 winst). In een goed gespeelde eerste helft liep Groene Ster moeiteloos uit naar een 4-0 voorsprong door doelpunten van Eloy Cox (2), Roel Schirra en Maikel van Kesteren. Na de pauze wist ook Lindenheuvel-Heidebloem twee keer te scoren via oud Groene Ster-speler Ricardo Geurts en middels een benutte strafschop van Eric van Loo. Voor Groene Ster scoorde de jeugdige Jordy Mayunga. Een nuttige wedstrijd waarin trainer Maurice Verbunt de complete selectie speeltijd gunde.

Afgelopen zaterdag 12 augustus openden Groene Ster en Sporting Heerlen het Kampioenschap van Heerlen in een onderlinge confrontatie. Groene Ster won op het eigen sportpark Pronsebroek overtuigend met een ruime 4-0 zege. In de eerste helft wist Groene Ster driemaal het net te vinden met Mick Hellemons (strafschop) en Roel Schirra (2) als doelpuntenmakers. Daarmee kwam Sporting Heerlen goed weg, want de score had hoger kunnen zijn gezien het overwicht en sterke aanvalsspel van de sterdragers. Na de pauze zakte het spelniveau en nadat Mick Hellemons zijn tweede strafschop niet wist te benutten, bepaalde Eloy Cox de eindstand op 4-0.

Dinsdag 15 augustus speelt Groene Ster de tweede wedstrijd in het kader van het Kampioenschap van Heerlen op bezoek bij eersteklasser Bekkerveld. Aftrap in sportpark A gene Bek is om 20.00 uur.

Bekijk foto’s Groene Ster – Sporting Heerlen (met dank aan Lucho Carreno)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *