Nieuwe leden welkom bij start trainingen

Voetbalvereniging RKSV Groene Ster is met jeugd en senioren volop in de voorbereiding naar het nieuwe seizoen 2017-2018. De trainingen zijn inmiddels al gestart. De Heerlerheidse hoofdklasser zal met ruim 40 teams jeugd, jongens en meisjes, senioren, veteranen en G-team aan de competitie gaan deelnemen.

Nieuwe leden van harte welkom
Bij de start van het nieuwe seizoen mogen wij steeds opnieuw vele nieuwe leden begroeten. Nieuwe leden zijn zowel bij de jeugd als bij de senioren van harte welkom. Jongens en meisjes vanaf 5 jaar kunnen lid worden. Aanmelding kan gebeuren tijdens alle doordeweekse dagen tijdens de trainingen, ook kunt u vrijblijvend een mail sturen naar [email protected] voor informatie of aanmelding. Nieuwe leden kunnen vrijblijvend deelnemen aan een proeftraining. Naast inschrijven voor het jeugdvoetbal, jongens en meisjes, zijn er ook bij de lagere recreatieve seniorenelftallen en bij het G-team nog volop mogelijkheden. Ons sportpark en clubhuis aan de Hei-Grindelweg is alle doordeweekse dagen vanaf 18.00 uur geopend en tijdens het weekend zijn er op beide dagen wedstrijden.

Competitiestart
Voor de Heerlerheidse hoofdklasser start op zondag 3 september de competitie met een uitwedstrijd tegen Baronie in Breda. Op zondag 10 september staat de eerste thuiswedstrijd op het programma tegen het uit de derde divisie gedegradeerde Jong FC Den Bosch.

De overige elftallen – jeugd (jongens en meisjes) en senioren – starten in het weekend van 2 en 3 september met de bekercompetitie en op 23/24 september start de competitie.

Ladies Night
Op vrijdag 1 september 2017 organiseert Groene Ster traditioneel voor de zesde keer op rij de Ladies Night. Een avond-toernooi met lichtwedstrijden waaraan naast vrouwen elftallen ook veterinnen zeventallen deelnemen. Aanvang: 19.30 uur. Finale rond 23.00 uur. Titelverdediger van de wisselbeker, beschikbaar gesteld door Café Zaal d'r Bok, is bij de vrouwen VV Schaesberg en bij de veterinnen Schinveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *