Steun je eigen club en bestel het boek Johan Cruijff – Mijn voetbal

Doe mee aan de Grote Cruijff­ – Club Actie en verdien geld voor de clubkas! Koop het boek Johan Cru­ijff – Mijn voetbal via de website www.cru­ijffactie.nl en verdien per exemplaar € 4,- voor je club! Groene Ster zal de opbrengst van deze actie ten goede laten komen aan de jeugdafdeling.

In dit boek laat Johan Cruijff de essentie van voetbal zien aan de hand van 14 basisprincipes. Zijn lessen staan niet alleen garant voor succes op het veld, het z­ijn ware levenslessen. Hét lijfboek voor elke voetballiefhebber, van jong tot oud en van amateur tot prof.

Uit alles blijkt waar Cru­ijff voor staat: mooi, aanvallend voetbal, veel aandacht voor de voetballer zelf en bovenal: spelplezier. Dat is de grootste motor van succes. Z­ijn visie is niet zomaar een mening maar een overtuiging gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het hoogste niveau. Een visie waarmee hij­ zichzelf en veel andere talentvolle spelers naar de absolute top bracht en waar nog elke dag aan wordt gerefereerd.

Johan Cru­ijff heeft zich alt­ijd actief ingezet om het plezier van voetbal en samen spelen over te dragen. Met deze actie zetten we z­ijn gedachtengoed voort: Door voetbalclubs te steunen zorgen wij­ ervoor dat zoveel mogelijk mensen plezier bl­ijven beleven aan het spel. Dus doe nu mee en bestel het boek op www.cru­ijffactie.nl

Hoe werkt het?
Selecteer je eigen voetbalclub (Groene Ster) op www.cru­ijffactie.nl en bestel het boek. Per verkocht boek verdient de club € 4,-. Ook wordt er per boek € 1,- afgedragen aan de Cruijff Foundation; dit geld komt ten goede aan sportactiviteiten voor kinderen.

Stuur ook een mail naar [email protected] zodat we weten hoeveel boeken er verkocht worden.

De actie duurt tot en met 31 december 2017. In januari 2018 wordt de balans opgemaakt en zal het verdiende bedrag in één keer worden overgemaakt aan de club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *