Vier jubilarissen in hoofdmacht Groene Ster

Komende zondag zullen de middenvelders Maikel van Kesteren (11e seizoen) en Roy Janssen (7e seizoen) in de stadsderby thuis tegen EHC/Heuts respectievelijk hun 350e en 200e officiële wedstrijd spelen voor de Heerlerheidse hoofdklasser.

Afgelopen zondag stonden er ook al twee jubilarissen op het veld. In de met 2-3 gewonnen uitwedstrijd bij Juliana’31 speelde doelman Willem-Jan Thijssen (9e seizoen) zijn 250e wedstrijd en aanvaller Roel Schirra (6e seizoen) zijn 150e wedstrijd voor Groene Ster.

Bij elkaar opgeteld hebben deze sterkhouders samen 950 officiële wedstrijden gespeeld in de hoofdmacht van de trotse koploper in de hoofdklasse B. Proficiat!

Het bestuur van Groene Ster zal op een centraal moment dit seizoen alle spelers huldigen die in het seizoen 2017-2018 een jubileum aantal wedstrijden hebben gespeeld in het vlaggenschip van de vereniging.

2 reacties

op “Vier jubilarissen in hoofdmacht Groene Ster
2 reacties op “Vier jubilarissen in hoofdmacht Groene Ster
  1. Mooi dat er nog jongens zijn voor wie Groene Ster net zo’n mooi clubje is als voor onze generatie! Proficiat mannen!
    En zet ‘m op zondag en maak ons nog trotser op ons vlaggenschip!
    d’r ouwe vuurzitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *