Meiden MO15-2 op zoek naar sponsoring voor toernooi in Denemarken

Een paar weken geleden hebben de meiden van MO15-2 en hun begeleiding bedacht dat een internationaal toernooi wel heel leuk zou zijn voor dit seizoen! Sportief gezien gaat het heel goed en de teamspirit binnen dit team is ook ideaal om zo’n avontuur aan te gaan!

De keuze is gevallen op een toernooi in Denemarken en we hopen hier met Pinksteren met ons team naar toe te kunnen gaan. We zullen er 4 dagen zijn. Er is een officiële openingsceremonie, een feestavond, prijsuitreiking en daarnaast natuurlijk een heel groots opgezet toernooi. Een herinnering voor het leven! Maar wel een herinnering die veel organisatie vraagt en een groot bedrag dat betaald moet worden. Een bedrag dat we bij elkaar willen krijgen d.m.v. sparen en sponsoring.

Nadat begeleiding van alles heeft uitgezocht, heeft er een gesprek plaatsgevonden met onze voorzitter. Een heel positief gesprek waarmee hij ons op leuke ideeën bracht maar ook waarschuwde voor eventuele valkuilen bij zoiets groots.

We hebben toen ook afgesproken dat de meiden van het team zouden collecteren bij de derby: Groene Ster – EHC. De ideale wedstrijd natuurlijk, met heel veel publiek! Het was extra druk en gezellig omdat het ook een heerlijke nazomerse dag is geworden. Een paar moeders hebben nog het wafelijzer uit de kast gehaald en zijn flink gaan bakken. Tijdens de rust zijn een paar meiden gaan collecteren, anderen gingen langs de toeschouwers om te vragen of ze tegen een kleine vergoeding een lekkere, verse wafel wilden kopen.

Er werd heel enthousiast gereageerd en gul gegeven bij de collecte. Daarnaast zijn ook alle wafels verkocht. De leukste wafelverkoop was toch wel aan Nathan Rutjes die ook was komen kijken naar deze derby. Dit is natuurlijk vastgelegd en daarna is hij ook nog met het team op de foto gegaan. Hij vond het een heel leuk initiatief en was er zelfs voor in om nog eens bij een activiteit van ons te zijn… Echt super!

Dankzij de medewerking en het enthousiasme van iedereen die heeft bijgedragen zijn we al de eerste kilometers op weg naar Denemarken. Bedankt!!

Wij gaan intussen verder met onze acties. Als er nog iemand/een bedrijf iets leuks heeft bedacht waarmee we een centje kunnen bijverdienen horen we het graag… Denk aan flyeren met het team, auto’s wassen, onkruid wieden op het bedrijventerrein, enz…

Contact opnemen voor eventuele acties kan met de trainers:

Brian Davis, Leon Roex, Tamara Roelofs en Monique Ernste

(ingestuurd verslag)


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *