Twintig Groene Ster-leden voordelig naar Roda JC – Feyenoord!

Op zaterdag 28 oktober 2017 speelt Roda JC Kerkrade om 18.30 uur in het Parkstad Limburg Stadion tegen Feyenoord. Steunt uw club Roda JC op weg naar de belangrijke drie punten?!

Groene Ster kan als amateurpartner gebruik maken van goedkopere tickets voor deze wedstrijd! Kids (t/m 12 jaar) betalen € 7,50 en volwassenen betalen € 12,50. Mocht Groene Ster geïnteresseerd zijn in het afnemen van kaarten, die ook meetellen bij de verplichte kaartafname, dan ontvangt Roda JC uiterlijk maandag 23 oktober een lijst met NAW-gegevens en ID-nummers van personen die graag naar deze topwedstrijd willen komen.

Leden van Groene Ster die hier gebruik van willen maken dienen uiterlijk zondag 22 oktober 2017 de lijst in te vullen achter het buffet in de kantine, met vermelding van NAW gegevens, naam, adres, woonplaats en ID nummer.

Vervolgens kunnen deze personen op de wedstrijddag zelf de kaarten op vertoon van ID vanaf 2 uur voor aanvang van de wedstrijd afhalen en betalen bij kassa 2/Oost.

De prijzen bij topwedstrijden zijn verhoogd met € 2,50 waardoor de prijs voor kids op € 7,50 en volwassenen € 12,50 uitkomt.

LET OP: er zit een maximum van 20 tickets per amateurclub aan! Dit in verband met nieuwe veiligheidsvoorschriften.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *